Minge De Handbal Copy 1600x1000 1200x800


Meci de senzație făcut de fetele noastre în meciul decisiv pentru promovarea în Liga Florilor. Un meci cu încărcătură maximă, sesizabilă în primul sfert de oră, când cele două echipe au marcat doar 7 goluri în total (3-4, min. 15). Echilibrul primei reprize nu a putut fi rupt, tabela de scor arătând la pauză 10-11.
Partea a doua a debutat ideal pentru handbalistele băimărence. Cu aportul incontestabil al portăriței Cristina Enache, care a prins 6 mingi consecutive, din care 2 de 7 metri, ne-am desprins la 5 goluri (10-15, min. 36) și mai apoi la 7 (12-19, min. 44). Din acel moment Minaur a jucat pragmatic, a conservat rezultatul, păstrând diferența până la finalul meciului. Scor final 20-27 și CS Minaur este teoretic promovată. Tot ce mai rămâne de făcut este să își confirme valoarea și să câștige toate meciurile pe care le mai are de disputat.
O zi de punctat în istoria clubului, o zi la care au fost părtași la fața locului un grup numeros de suporteri și susținători băimăreni în frunte cu mereu tânărul Simi Markovic, care au surclasat din toate punctele de vedere publicul timișorean, dominând fondul sonor și conducându-și echipa spre victorie.
CS Minaur Baia Mare: Portari – Cristina Enache 14 intervenții, 2 de 7 metri apărate, Andreea Nastasă, Monica Rusu ; Jucătoare – Iulyia Poradnyk 6 goluri, Andreea Tekar 6, Cristina Andriță 4, Oana Bondar 3, Andreea Lipară 3, Alexandra Prykop 2, Elena Avdekova 2, Iulyia Zaremba 1, Petruța Argyelan, Corina Biriș, Andryana Naumenko.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz