1613460199360 Dsc3699 S4 Copy 1200x800

 

 

 

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetul Marmaţiei au depistat și reținut doi tineri din Tunisia, care au încercat să intre ilegal în România din Ucraina. Cei doi cetățeni străini sunt cercetați pentru trecere frauduloasă a frontiereo de stat, iar ieri au fost preluaţi de autoritățile ucrainene.

 

 

În data de 14 februarie a.c., lucrători ai Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus - I.T.P.F. Sighetu Marmației în cooperare cu autoritățile de frontieră ucrainene au intensificat acțiunile pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale.

 

 

Astfel, în jurul orei 08.00, un echipaj al poliției de frontieră a depistat doi cetățeni străini care se deplasau, pe jos, dinspre frontieră spre oraşul Vicovu de Sus.

 

 

Deoarece nu își justificau prezența în zonă, cei doi au fost conduși la sediul Poliției de Frontieră Vicovu de Sus, în vederea continuării cercetărilor.

 

 

În urma verificărilor specifice s-a stabilit că sunt cetăţeni din Tunisia, în vârstă de 25, respectiv 27 de ani şi că au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România.

 

 

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar ieri, 15 februarie, în baza acordului de readmisie cei doi tunisieni au fost preluaţi de autoritățile ucrainene.

 

 

 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz