1608024963161 Petea S4 Copy 1200x800

 

 

 

 


Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au identificat și predat autorităților competente un cetăţean din Satu Mare căutat de autoritățile din România, pentru săvârşirea infracțiunii de viol.

 

 

În ziua 14 decembrie a.c., în jurul orei 19.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră un bărbat în vârstă de 49 de ani, cetăţean român, domiciliat pe raza jud. Satu Mare.

 

 

La verificări, colegii noștri au constatat că bărbatul este căutat de autoritățile din România, pe numele lui fiind emis un mandat european de arestare. Judecătoria Negreşti Oaş l-a condamnat la 7 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

 

 

Drept urmare, persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

 

 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz