IMG 20201119 WA0004 Copy 1200x800

 

 

 

Cinci autovehicule abandonate, aflate pe domeniul public, au fost ridicate astăzi, 19 noiembrie 2020, de angajații Biroului Circulație, Direcția Poliția Locală Baia Mare. 

 

 

Mașinile au fost ridicate de pe străzile Victor Babeș, I.L. Caragiale, Victoriei, Republicii colț cu George Coșbuc, dar și din parcarea Spitalului de Pneumoftiziologie precum și din parcarea din fața Inspectoratului Teritorial de Muncă Maramureș. Autovehiculele au fost depuse în curtea Serviciului Public Ambient Urban, de pe strada Mărgeanului. 

 IMG 20201119 WA0005 copy 1200x800 1

 

Menționăm faptul că toate mașinile au proprietari. În cazul în care aceștia doresc să le recupereze, trebuie să meargă la sediul Poliției Locale unde se va încheia un proces verbal de constatare a contravenției, conform Legii 421/2002. Amenda poate fi cuprinsă între 1.000 și 2.000 de lei. După efectuarea plății, proprietarii vor putea reintra în posesia autovehiculelor. Acțiunea va continua și săptămâna viitoare, urmând ca alte 15 autovehicule să fie ridicate. 

 

 

Vă reamintim faptul că, această inițiativă aparține primarului Cătălin Cherecheș, care a dispus, la începutul anului curent, ca toate mașinile abandonate, aflate pe domeniul public, să fie ridicate. (Sursa Foto: Primăria Municipiului Baia Mare)

 

 

 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz