D6d8c393 D228 4f17 9aa6 Fc9fffaed7fc Copy 1200x800

 

Ora Pământului (Earth Hour) este cea mai mare mișcare voluntară de mediu din istorie, ce a luat naștere în 2007, la Sydney. De atunci și până azi, a adus împreună miliarde de oameni, online și offline, pentru un scop comun - acela de a proteja planeta, singura casă pentru noi și cei dragi.

Mai sunt 10 zile până la Ora Pământului când vom fi din nou împreună, cel puțin o oră, de la 20:30, la 21:30. Cum? Online. De la prima ediție și până acum, Ora Pământului ne-a adus împreună, indiferent de limite geografice, de fus orar sau de temperatura de afară. În ciuda tuturor barierelor, am colaborat și, împreună, am reușit să schimbăm legi, ne-am schimbat obiceiurile, am învățat și am povestit și altora ce pot să facă, zi de zi, mai mult decât o oră, pentru Planetă.

Earth Hour înseamnă și o oră pentru noi, în care să ne aducem aminte că în momente dificile nu suntem singuri și că, deși suntem la distanță, putem să ne unim forțele și să obținem rezultate importante. Într-un singur glas, ne putem face vocea auzită online, pentru a obține angajamente clare de la liderii mondiali.

Așa că anul acesta, sâmbătă, 28 martie 2020, ne vedem online, pe pagina de Facebook WWF-România. (Sursa foto+text: WWF România)

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz