Rotary Interact Presidents 1200x800

 

 

Un nou club Interact a fost primit in familia Rotary International la Baia Mare

 


Interact(International Action) este modul in care cluburile Rotary privesc spre viitor si sustin activitatile de tineret. Cluburile au ca scop promovarea valorilor nonformale in randul tinerilor cu varste cuprinse intre 12 si 18 ani.


Astazi, peste 300.000 de tineri, din peste 138 de tari apartin celor peste 13.000 cluburi Interact.


Cluburile Interact au intalniri saptamanale in care se discuta proiecte si se propun activitati cu initiative diverse.

 


Marti, 19 februarie 2019, intr-un cadru festiv, comunitatea Rotary din Baia Mare, a fost alaturi de clubul Interact Abstract Baia Mare, ce a primit in mod oficial certificatul de infiintare din partea Rotary International si a celor 2 cluburi Rotary sponsor: Rotary Baia Mare 2005 si Rotary e-Club of Global Peace and Leadership, din districtul 2241 Rotary Romania si Republica Moldova.

 


Noul club Interact din orasul Baia Mare, este format din 25 de tineri cu varste cuprinse intre 12 si 18 ani, elevi ai scolilor gimnaziale si liceelor din municipiu, cu rezultate deosebite in activitatea scolara, care isi propun sa desfasoare proiecte avand ca scop serviciul in folosul comunitatii, promovand ideea de bunavointa si prietenie rotariana.

 


Cuvantul de ordine pe tot parcursul evenimentului a fost Familia Rotary, care in Baia Mare inseamna 3 cluburi Rotary, 2 cluburi Rotaract si de acum 2 cluburi Interact. Presedinti, reprezentanti si membri ai tuturor cluburilor din oras au fost prezente la ceremonia de bun venit in comunitate a noului club, oferind ganduri bune, exemple de bune practici, mentionand proiectele de succes si munca la care trebuie sa ia parte pentru a-si ajuta comunitatea si a gasi solutii la toate provocarile pe care le intalnesc in jurul lor.

 


La inceput de drum, conducerea rotativa a clubului este formata din Presedinte Traian Tus, Vicepresedinte Lia Suru, Secretar Mara Ilut-Pop si Trezorier Daira Dina. Din primele zile ale organizației, rotarienii au fost preocupti de promovarea standardelor înalte de etică în viata lor profesionala si personala.

 


Ne dorim ca pe viitor, comunitatea baimareana sa beneficieze de proiectele si ideile acestor tineri ce au ales sa invete si sa-si dezvolte personalitatea si sa capete experienta prin munca in echipa si servirea comunitatii mai presus de ei insisi.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz