Foto 1200x800

Finalizare proces de selecție Grup Național de Lucru Standarde de Tineret


Federația Young Men’s Christian Associations România (YMCA România), Asociația Young Initiative (AYI) și Centrul pentru Dezvoltare Comunitară Durabilă (CDCD) anunță finalizarea procesului de selecție a membrilor Grupului Național de Lucru Standarde de Tineret!
Acesta are scopul de a asigura un cadru participativ, un dialog permanent între societatea civilă și instituțiile responsabile privind dezvoltarea de politici publice și standarde pentru activitățile de tineret. Criteriile de selecție au inclus experiența în lucrul cu tinerii, atât a aplicantului cât și a organizației pe care o reprezintă precum și disponibilitatea reprezentanțiilor săi de a participa la activitățile Grupului de Lucru.
Au aplicat angajați și voluntari din 23 de ONG-uri și instituții publice cu atribuţii în domeniul tineretului, de diverse dimensiuni, din mediul urban și rural, cu experiențe din domenii diferite de activitate.
Persoanele selectate în Grupul Național de Lucru Standarde de Tineret sunt:
Antoci Sabina Olimpia / Fundatia Policy Center for Roma and Minorities, Bondiuc Lidia / Fundaţia Noi Orizonturi, Canta Alexandra Ioana / YMCA Baia Mare, Dobre Andrei / Fundația Romanian Angel Appeal, Dumitrescu Vlad / Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile - FDSC, Florescu Yolanda / Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT), Lazăr Cătălin Nicolae / Ministerul Tineretului și Sportului, Lupoaea-Petrea Elena / Organizația Națională Cercetașii României - Centrul Local "Orizont" Brașov, Novacovici Andreeas / Consiliul Tinerilor Instituționalizați, Păun Mariana / A4ACTION - Asociația pentru Inițiative și Dezvoltare Continuă, Petică Marius - Adi / Consiliul Studențesc FIFT , Popa Aureliana / Asociatia Tinerii Uniţ, i Sabo Diana / D.E.I.S., Toma Victor Cătălin / Asociația pentru Dezvoltare Activă ADA, Reprezentant ANPCDEFP.

Grupul Național de Lucru Standarde de Tineret își va desfășura activitatea în perioada octombrie 2018 – septembrie 2019, pe parcursul a 5 întâlniri, în cadrul proiectului “Standarde și politici sustenabile în lucrul cu tinerii din România”, proiect co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, Componenta 1: Creșterea capacității ONG-urilor și a partenerilor sociali de a formula politici publice alternative; Axa prioritară - Administrație Publică și sistem judiciar eficiente; Operațiunea: Dezvoltarea și introducerea de sisteme și standarde comune în administrația publică ce optimizează procesele decizionale orientate către cetățeni și mediul de afaceri în concordanță cu SCAP, având cod SIPOCA 149 / cod MySMIS 112133.
Proiectul va avea o durată de 16 luni, respectiv iulie 2018 – noiembrie 2019 și are o valoare totală de 748.178,65 lei din care valoare eligibilă nerambursabilă FSE 615.482,40 lei, valoare eligibilă nerambursabilă din bugetul național 117.432,69 lei și cofinanțare parteneri 14.963,56 lei.
Detalii despre proiect sunt disponibile pe site-ul www.standarde-tineret.ro și pe pagina de facebook @standardedetineret.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz