2555 Copy 1200x800

 

 

 

Astăzi începe ediția a III-a a programului WEBDIDACTICA. Peste 4000 de profesori participă la primul webinar.

 

 

Astăzi va avea loc primul webinar din cadrul celei de-a treia ediții a programului național de cursuri ”WEBDIDACTICA”, dedicat profesorilor și altor categorii de personal didactic, dar și părinților și elevilor. 

 

 

Tema webinarului este ”Predarea centrată pe competențe”. Acesta va fi susținut de PLEŞOIU CĂTĂLINA FELICIA, Prof. De Limba și Literatura Română, Școala Gimnazială ”Principesa Margareta”, București.

 


Webinarul este primul din seria de 5 webinare gratuite organizate de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, pe platforma WebDidactica, în perioada 8-26 februarie.

 

 

Prin organizarea acestor webinare, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României vine în întâmpinarea profesorilor care doresc să se specializeze în noua formă de Evaluare Națională, concepută după programa școlară în vigoare, care urmărește și competențele evaluate la testările PISA.

 

 

Cele două mari teme abordate în cadrul webinarelor sunt concepute pentru a oferi suport în înțelegerea și aprofundarea noilor modele de subiecte pentru Evaluarea Națională 2021. Una dintre temele abordate în cadrul acestor webinare este predarea centrată pe competențe, conform evaluărilor de tip PISA, iar cea de-a doua temă este axată pe structura și viziunea asupra noilor subiecte de Evaluare Națională.

 

 

Programul se desfășoară în parteneriat cu Centrul de Carte Străină Fischer International, Academia de Inovare și Schimbare prin Educație din Republica Moldova, Greco, MGT Educațional, în cadrul campaniei “Liga Profesorilor Excepționali”. 

 

 

Toate webinarele din cadrul campaniei “Liga Profesorilor Excepționali”sunt GRATUITE!

 

 

Cadrele didactice înscrise în program vor primi un certificat de participare.

 

 

După premiera fiecărei prezentari, webinarele vor putea fi urmărite pe canalul de youtube al FDVDR. https://www.youtube.com/channel/UCI8HBkRrqe6fc89p5QVo6Ig

 

 

 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz