Site Inspectia Muncii

În baza dispoziţiile Hotărârii Guvernului nr. 877/2016 pentru modificare şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 500/2011 privind registrul general de evidenţă a salariaţilor şi pentru aplicarea unitară a unor dispoziţii legale, autorităţile şi instituţiile publice au obligaţia înfiinţării registrului public de evidenţă a salariaţilor, pentru persoanele plătite din fonduri publice şi sunt angajate în baza unui contract individual de muncă, a unui act administrativ de numire ori a unui alt fel de act emis în condiţiile legii.

      Prin Ordinul MMFPSPV nr. 2263/08.12.2016 privind procedura de transmitere a datelor în registru public, autorităţile/instituţiile publice au obligaţia de a transmite în termen de 10 zile de la data publicării ordinului în Monitorul Oficial  către Autoritatea Naţională de Administrare Fiscală a formularului M 500 în format electronic.

      Întocmirea, completarea şi transmiterea datelor în registrului privat/public de evidenţă a salariaţilor, se realizează conform prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 500/2011 actualizată, iar modul de obţinere a parolei privind transmiterea în format electronic a registrului de la inspectoratul teritorial de muncă, este reglementat prin Ordinul MMFPSPV nr. 1.918/2011.

       Cu stimă,

 

 

                                     INSPECTOR ŞEF

                                        Dragoş NĂCUŢĂ

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz