In Topul National al Firmelor editia a XXI-a 2014 s-au clasat, pe primele trei locuri la nivel national, un numar de 6.486 operatori economici: 589 de firme care activeaza in domeniile cercetare, dezvoltare si high-tech; 2.393 de companii industriale; 346 de firme din domeniile agricol, pescuit sau piscicultura; 281 de firme de constructii; 1.955 de societati comerciale din sectorul serviciilor si 922 din comert-turism. In cadrul evenimentului sau decernat premiile pentru locurile I-III pe diferite domenii de activitate. In domeniul Servicii – Alte transporturi terestre de calatori - Intreprinderi Mari - S.C. URBIS S.A. Baia Mare s-a clasat pe locul III.

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihai Daraban a afirmat: ”Sarbatorim 150 de ani de la infiintarea Sistemului Cameral romanesc. Este un moment special pentru a onora reusitele si efortul oamenilor de afaceri din Romania. Editia 2014 a Topului National al Firmelor este sarbatoarea celor mai puternice companii, intr-un clasament stabilit pe baza unei metodologii complexe si unitare, prevazute de lege si apilicata la nivel national de Camera de Comert si Industrie a Romaniei”.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz