Oameni Pe Strada1200x800

 

 

“Repere economice maramureșene”- ediția 2018

Camera de Comerț și Industrie Maramureș a editat la începutul acestui an revista “Repere economice maramureșene 2018” - o analiză detaliată a celor mai importante date ale economiei locale. Principalele surse de informații ce stau la baza lucrării au fost date provenite de la Ministerul Finanțelor Publice, Oficiul Național al Registrului Comerțului, Direcția Județeană de Statistică Maramureș, Institutul Național de Statistică, surse publice, dar și baza de date proprie CCI Maramureș.
Datele financiare prezentate în lucrare sunt aferente bilanțurilor anuale din perioada 2008-2017, depuse în termen legal de către firmele înregistrate cu sediul social în județul Maramureș.
Lucrarea cuprinde date generale despre județ, statistica înmatriculărilor, statistici referitoare la asociați și acționari, situații pe domenii de activitate în ceea ce privește cifra de afaceri, profitul brut, pierderile, numărul salariaților. De asemenea, sunt analizați parametrii economici din teritoriu: municipii, orașe și comune.
Un capitol aparte îl constituie analiza evoluției principalilor indicatori de bilanț în perioada 2013-2017, pe domenii de activitate.
În plus este analizat locul județului Maramureș într-un clasament național în ceea ce privește Produsul Intern Brut sau alți indicatori precum importul sau exportul. Revista mai cuprinde o detaliere a serviciilor oferite de CCI Maramureș. Aceasta va fi oferită gratuit autorităților locale și naționale, partenerilor de dialog, precum și membrilor CCI Maramureș. Persoanele interesate o pot consulta la sediul CCI Maramureș, bd. Unirii nr.16. Menționăm că revista deține număr de publicație ISSN, așadar va exista pentru public la Biblioteca Județeană Petre Dulfu Baia Mare.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz