Kim Kardashian Martie

Vedetele au vrut să capteze, care mai de care, atenția publicului, în 2016. Pe lângă concerte, schimbări de look, apariții la evenimente, ținute și multe altele, unele dive mioritice au ales să pozeze goale sau aproape goale și să publice imaginile pe rețele de socializare, acolo unde au făcut senzație, au iscat polemici și au atras zeci de mii de Like-uri. Iată ce vedete goale pe internet, în 2016 au încins imaginația bărbaților.

Vedete goale pe internet, în 2016. Vedete goale de la noi

Mihaela Rădulescu, goală în piscină

Mihaela Rădulescu pare să fi găsit elixirul tinereții fără bătrânețe și nu se sfiește să se mândrească ori de câte ori are ocazia cu trupul ei de invidiat. La înceuputul anului 2016, ea a postat o imagine pe Instagram în care apare goală pușcă, în piscină. La cei 46 de ani ai săi, Mihaela Rădulescu poate stârni invidia chiar și în rândul puștoaicelor. Diva, complet lipsită de inhibiții și în consecință și de haine, a postat o imagine de infarct pe Instagram. Complet goală în piscină, Mihaela a reușit să strângă o mulțime de like-uri pe Isntagram. Așa cum era de așteptat, reacțiile fanilor ei nu au întâriziat și nu puțini au fost cei care au felicitat-o pentru trupul sexy, dar și pentru curajul de a-l dezvălui.

Mădălina Ghenea, goală în piscină

Conştientă de atuurile ei fizice, Mădălina Ghenea nu ezită să se fotografieze în cele mai sexy ipostaze. În primăvara lui 2016, bruneta s-a pozat goală în piscină şi a făcut imaginea publică pe Instagram.

Mădălina Ghenea a renunţat total la inhibiţii şi s-a fotografiat complet goală, spre uimirea prietenilor virtuali care au fost extrem de încântaţi de ceea ce văd.

Vica Blochina, goală în pat

Vica Blochina nu se sfiește să se lase fotografiată goală, mai ales că are un trup apetisant. Într-una dintre imaginile publicate pe Facebook, vedeta s-a lăsat importalizată fără nici un articol vestimentar pe ea. Un detaliu a atras imediat atenția. Pe corpul bine lucrat al vedetei se putea observa urmele costumului de baie.

Roxana Vancea, goală la duș. Scene lesbi cu o blondă

Roxana Vancea, care a recunoscut că este bisexuală, este protagonista unor scene de infarct la duș, un adevrat show lesbi cu o blondă înnoul videoclip al lui Pepe – „Tortura”.

Bomba sexy apare complet goală, alături de o blondă apetisantă, la duș, acolo unde tinerele dezlănțuite se sărută pasional, se ating și se mângâie sub duș, scenele fiind demne de filmele XXX. Cele două fete dau frâu liber pasiunii, totul petrecându-se sub privirile lui Pepe. Scene incendiare fac parte din noul vodeoclip al artistului – „Tortura” și fac furori pe internet.

Lidia Buble, topless la piscină

Lidia Buble devine mai îndrăzneață pe zi ce trece. Blonda a fost în vacanță alături de iubitul ei, „matinalul” Răzvan simion, la Forte dei Marmi, în Toscana, Italia.

Într-una dintre imaginile din vacanță, vedeta apare la piscină. Întinsă pe burtă o saltea, artista a renunțat la sutien, afisându-se mai sexy ca niciodată.

Alexandra Stan, topless

Alexandra Stan și-a întâmpinat fanii de pe contul de socializare cu o imagine incendiară. Vedeta și-a făcut un selfie în oglindă, acoperindu-și sânii cu mâinile.

Aflată în Asia, pentru a susține un concert, vedeta le-a făcut o surpriză tuturor.  Blondina şi-a acoperit cât a putut sânii cu mâna, iar admiratorii s-au bucurat de fotografie.

Corina Bud, aproape goală

Corina Bud s-a pozat goală. Mândră de faptul că a reușit să revină la formele foarte bine lucrate la sală din urmă cu ceva vreme, artista a renunțat la haine.

Corina Bud este recunoscută ca fiind una dintre cele mai excentrice cântărețe de pe scena muzicală din România. De-a lungul anilor, blonda și-a lăsat admiratorii mască cu aparițiile sale incendiare.

Oana Roman, goală în cadă

Oana Roman și-a propus să se relaxeze timp de două zile, la Pitești, înainte de Revelion, și a vrut să le arate amicilor virtuali cât de bine de simte.Vedeta s-a pozat goală în cada plină cu spumăși a publicat imaginea pe Facebook, dar amicii virtuali au criticat-o dur pentru gestul ei.

Vedete goale pe internet, în 2016. Vedete goale de la ei

Kim Kardashian

Kim Kardashian stă mai mult dezbrăcată, decât acoperită de haine. Cel puțin asta lasă vedeta să se înțeleagă, la cât de des își face poze în pielea goală. Ea și-a făcut  selfie provocator, în care este complet goală.

Probabil că vedeta, în vârstă de 35 de ani, a vrut să se laude cu silueta ei. În ultima perioadă aceasta a reușit să slăbească mai multe kilograme. Kim Kardashian a realizat fotografiile în camera unui hotel din Miami.

(Sursa: http://www.libertatea.ro )

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz