Anamaria Ferentz

De  Revelion,  vedetele nu merg să se distreze alături de familie și prieteni, ci muncesc întreaga noapte. Chiar dacă ajung să-și rotunjească considerabil veniturile, cântăreții recunosc că este extrem de obositor să susțină mai multe recitaluri în noaptea dintre ani și să fie mai mult pe drumuri pentru a ajunge la concerte.

Chiar dacă se bucură că de Revelion se află în mijlocul fanilor, cântăreții susțin că se refac destul de greu după o noapte întreagă de cântat, de cele mai multe ori în stradă, în frig. Drept dovadă, majoritatea dintre ele intră în noul an direct în vacanță pentru a-și reîncărca bateriile. În funcție de program și de proiectele în derulare, unii dintre ei aleg să rămână în țară, iar alții își iau o vacanță exotică.

Alina Eremia va ateriza direct în Zanzibar

Imediat după ce va încheia șirul recitalurilor de Revelion, Alina Eremia va arunca hainele groase, își va pregăti costumele de baie și va pleca direct în Africa, în Zanzibar. „Revelionul, pentru artiști, este o zi muncitorească, așa că voi intra în noul an pe scenă, cântând. După avem timp și de vacanță”, a spus Alina Eremia.

Liviu Teodorescu caută distracția în Olanda

După ce gașca de prieteni va fi alături de el și îl va însoți la concerte, Liviu Teodorescu le va întoarce favoarea și, în ianuarie, vor pleca împreună în Olanda, pentru a căuta distracția. „Voi merge cu toată gașca în Timișoara, unde voi susține două concerte în noaptea dintre ani. Abia aștept. Abia după Revelion vom avea un pic de pauză”, a declarat Liviu Teodorescu.

Mircea Eremia încearcă senzații tari pe pârtiile de la munte

Mircea, fratele Alinei Eremia, nu este înnebunit după mare și soare, ci și-a descoperit o pasiune pentru sporturile de iarnă. Tânărul și-a făcut deja planul și, imediat după Revelion va rămâne să schieze și să se dea cu placa.„Perioada dintre Crăciun și Revelion o petrec la munte deoarece am o nouă pasiune pentru sporturile de iarnă. În prima parte a serii voi fi pe scenă, iar după toate concertele, o să înceapă distracția și pentru mine”, a spus Mircea Eremia.

AMI vrea să ajungă la munte după sărbători

Conștientă că o așteaptă un an greu și plin de proiecte, Ami are de gând să se relaxeze în luna ianuarie. „După sărbători voi ajunge câteva zile la munte ca să mă relaxez mai mult și să îmi încarc bateriile pentru anul care vine fiindcă o să îl încep în forță”, a spus AMI.

Vezi ce fac si alte vedete de Revelin pe site-ul LIBERTATEA

 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz