Jandarmi Aprilie Copy Copy

         Marţi, 27 decembrie a.c., începând cu ora 08:00, în municipiul Sighetu Marmaţiei se va desfăşura „Festivalul datinilor de Iarnă – Marmaţia 2016”, eveniment organizat de către Centrul Cultural Sighetu Marmaţiei. Ca de fiecare dată, jandarmii din Maramureşul Voievodal sunt pregătiţi pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică pe timpul desfăşurării evenimentului cultural-artistic, iar în vederea evitării evenimentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure liniştea publică, jandarmii recomandă persoanelor participante la manifestări să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să evite implicarea în conflicte de orice natură, iar în cazul sesizării săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite intervenţia forţelor de ordine.

 De asemenea, persoanelor care participă la manifestările culturale însoţiţi de copii, le recomandăm să acorde o atenţie deosebită acestora, pentru a se evita pierderea sau rătăcirea minorilor.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz