Gina Pistol Nou

Prezentatoarea emisiunii “Chefi la cuțite” are o aplecare față de arte, care i-au trezit interesul încă din copilărie. A visat cu ochii deschiși o carieră în muzică sau în pictură, însă celebritatea a venit din alt domeniu și  marele vis al Ginei Pistol a rămas neîmplinit.

Gina Pistol și-a dorit să fie cunoscută și destinul i-a surâs în mare parte. “O să râdeți, dar eu când eram mică visam să cânt pe scenă. Oricum mă vedeam pe scenă, mă vedeam în lumina reflectoarelor și mă vedeam admirată de către toată lumea din jurul meu și iubită. Și se pare că în mare parte cam așa s-a întâmplat, doar că nu cânt, prezint ‹‹Chefi la cuțite››, sunt oricum în lumina reflectoarelor , oricum oamenii mă plac. Asta am avut-o de când eram mică, întotdeauna am fost un copil care s-a făcut plăcut fără niciun efort”, ne-a mărturisit Gina Pistol.

Citeste continuarea pe LIBERTATEA.RO

(Sursa photo: http://www.bzi.ro; Sursa text: http://www.libertatea.ro)

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz