Laurette Sani 1

Sunt doar câteva săptămâni de când Laurette și-a micșorat sânii, apelând din nou la serviciile unui estetician. Cu un bust nou nouț, mulatra nu putea rata ocazia de a fi vedeta unei prezentări de modă, în cadrul căreia a purtat o rochie de mireasă, care a trădat-o fix în momentul în care toate obiectivele aparatelor de fotografiat erau îndreptate către ea.

Nu a fost nici cea mai pudică și nici cea mai dezinvoltă dintre vedetele noastre, dar, cu toate acestea, și-a dezgolit bustul proaspăt trecut prin cabinetul esteticianului taman când se aștepta mai puțin. Laurette a fost vedeta unei prezentări de modă destinată rochiilor de mireasă. Evident, pentru creatorul piesei vestimentare albe și decoltate pe care a purtat-o, pielea tuciurie al Laurettei a fost atuul perfect. Astfel, mulatra a fost angajată să defileze în fața unui public numeros și a zecilor de fotografi adunați la eveniment, pentru ca înainte de ieșirea din scenă să se întoarcă și să arunce buchetul asortat ținutei, într-un gest amplu. Acela a fost momentul fierbinte al prestației întrucât, atunci când a întins mâna pentru a face vânt florilor peste cap, rochia i-a alunecat de pe umăr și i-a dezgolit complet unul dintre sâni.

laurette sani 6

Citeste continuarea pe www.libertatea.ro

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz