In urma perchezitiilor desfasurate cu sprijinul lucratorilor de investigare a fraudelor de pe raza municipiilor Pitesti, Iasi si Bucuresti au fost identificate si ridicate mai multe bunuri (un server, 4 Hard Disk, 5 unitati PC,  CD/DVD-uri, memory stick-uri etc.), folosite pentru transmiterea neautorizata in retea a operelor purtatoare de drepturi conexe.

Sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sighetu Marmatiei, se efectueaza in continuare acte de urmarire penala pentru comiterea infractiunilor de reproducere neautorizata si transmitere in reteaua internet a operelor purtatoare de drepturi conexe, fapte prevazute si pedepsite de art. 139 indice 8 din Legea 8/1996 privind drepturile de autor si conexe. Pentru stabilirea cuantumului prejudiciului adus titularilor de drepturi, prin difuzarea neautorizata a operelor protejate de lege, urmeaza a fi dispuse perchezitii in sisteme informatice asupra mediilor de stocare a datelor ridicate in contextul acestor perchezitii domiciliare.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz