In cursul anului trecut, activitatea desfasurata de catre structurile de ordine publica ale Inspectoratului de Jandarmi Judetean „intea Viteazul” Maramures s-a materializat in executarea a 6.654 misiuni specifice cu un efective total de 25.566 de jandarmi.Pentru asigurarea unui climat de normalitate cu ocazia desfasurarii unor manifestari si adunari cu public numeros, in perioada de referinta au fost executate 436 misiuni de asigurare a ordinii publice, ceea ce a reprezentat o crestere cu 31,32% fata de perioada similara din 2013.

Cele mai reprezentative misiuni de asigurare a ordinii publice au fost executate cu ocazia alegerilor membrilor din Romania pentru Parlamentul European, cele doua tururi pentru alegerea Presedintelui Romaniei, competitiile internationale sustinute de H.C. Municipal Baia Mare in grupele Ligii Campionilor Europeni la handbal feminin si manifestarile cultural artistice de mare amploare. Asigurarea unei reactii imediate si oportune in situatii deosebite a constituit o prioritate a structurilor de ordine publica din cadrul inspectoratului, in acest sens fiind executate 290 actiuni de restabilire a ordinii publice, constand in 80 de interventii pentru aplanarea unor conflicte, 178 interventii la alte solicitari si 32 interventii de salvare-evacuare a unor persoane care au suferit accidente ori s-au aflat in dificultate in zonele montane. Pe timpul executarii acestor misiuni au fost constatate 30 fapte de natura penala savarsite de 30 faptuitori, aplicate 298 sanctiuni contraventionale din care 113 avertismente scrise si 185 amenzi.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz