Au fost controlate astfel 35 de autovehicule si au fost aplicate 18 sanctiuni contraventionale. Valoarea totala a amenzilor depaseste 2500 de lei. Totodata participantii la actiune au retinut trei certificate de inmatriculare.

 

La Ulmeni, politistii au actionat ieri intre orele 11.00 - 14.00 pe principalele artere de circulatie din oras, in scopul combaterii principalelor cauze generatoare de accidente de circulatie. Ei au verificat 24 de autovehicule si au aplicat 12 sanctiuni contraventionale in valoare de aproximativ 2000 de lei. De asemenea, politistii au retinut un  permis de conducere si au ridicat un certificat de inmatriculare. Pentru prevenirea producerii de fapte antisociale pe raza de competenta, politistii din Tautii Magheraus au desfasurat o actiune. Ei au verificat 10 autovehicule aflate in traficul rutier, trei paznici si doi agenti economici. In urma controalelor efectuate, politistii au aplicat sase sanctiuni contraventionale. Pe timpul desfasurarii actiunii, politistii au surprins in flagrant doi tineri in varsta de 19 si 21 de ani care incercau sa sustraga fier vechi din structura de rezistenta a unui podet care traverseaza valea Nistru, in zona fostei Exploatari Miniere. Prejudiciul urmeaza a fi stabilit de catre partea vatamata, iar cercetarile continua sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat.

In cadrul activitatilor de supraveghere si control a traficului rutier, politistii care au actionat pe principalele artere de circulatie din judet au constatat sapte infractiuni la regimul circulatiei in localitatile: Sabisa, Baia Mare, Baia Sprie (trei) si Repedea. Pe numele a sase barbati, cinci maramureseni si un  satmarean, au fost intocmite dosare penale pentru comiterea infractiunilor de conducere fara permis (doua), conducere sub influenta alcoolului (doua),  conducere cu permisul suspendat (doua) si conducerea unui autovehicul neinmatriculat.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz