Tania Budi

Tania Budi pare să fie o femeie fără vârstă. Are 47 de ani însă pare cu totul neschimbată, față de perioada în care era prezentatoare la TVR. Frumoasa blondă pozează fără grijă în costum de baie, având în vedere că are formele unei adolescente. În cazul ei, eforturile par să fie destul de mari. “Timpul nu și-a prea pus amprenta asupra mea. Nu foarte tare mai ales la anii pe care îi am. Am grijă de mine, altfel nu aș arăta așa. Eu sunt într-o continuă dietă. Nu mănânc foarte multe lucruri. Când merg la supermarket cumpăr foarte puține lucruri. Iaurt, pește, pâine de secară pentru mine, iar pentru cățelul meu carne de pui. Eu nu mai pot să mănânc carne”, declara recent Tania Budi.

Tania Budi este într-o continuă dietă

Tania Budi pare să fie o femeie fără vârstă. Are 47 de ani însă pare cu totul neschimbată, față de perioada în care era prezentatoare la TVR. Frumoasa blondă pozează fără grijă în costum de baie, având în vedere că are formele unei adolescente. În cazul ei, eforturile par să fie destul de mari. “Timpul nu și-a prea pus amprenta asupra mea. Nu foarte tare mai ales la anii pe care îi am. Am grijă de mine, altfel nu aș arăta așa. Eu sunt într-o continuă dietă. Nu mănânc foarte multe lucruri. Când merg la supermarket cumpăr foarte puține lucruri. Iaurt, pește, pâine de secară pentru mine, iar pentru cățelul meu carne de pui. Eu nu mai pot să mănânc carne”, declara recent Tania Budi. (Sursa foto+ text: www.libertatea.ro)

Citeste tot articolul AICI

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz