Vizita America2 1200x800

 

În cadrul evenimentelor desfășurate la Ambasada României din Washington, împreună cu organizația Alianța Americano-Română, vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Ioan Doru Dăncuș s-a întâlnit cu excelența sa, George Maior, Ambasadorul României.

Alianta GALA11 1200x1600
Excelenta Sa l-a primit pe demnitarul român în biroul său, unde au discutat mai multe subiecte instituționale. “Județul Maramureș și-a propus, în ultima perioadă, să se axeze pe promovarea culturii tradiționale, dar și a turismului, în context internațional. Această promovare are ca scop atât atingerea intereselor economice, cât și dorința de a prezenta variante de petrecere a timpului liber pentru partenerii externi”, a subliniat vicepreședintele Ioan Doru Dăncuș.

vizita America2 1200x800
Ambasadorul României, George Maior a declarat că este bine informat despre activitățile pe care Județul Maramureș le-a desfășurat, în acest an, în marile capitale ale Europei. Diplomatul român și-a exprimat toată deschiderea pentru a găsi, împreună cu Consiliul Județean Maramureș, noi căi de a susține și promova județul nostru pe tărâmul american. Astfel, în viitorul apropiat, cele două părți au convenit că vor desfășura mai multe activități pentru concretizarea unor proiecte cultural-economice în Statele Unite ale Americii, în beneficiul județului Maramureș și al diasporei românești.

vizita America1 1200x800
Întrevederea s-a încheiat cu un moment de socializare, vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Ioan Doru Dăncuș oferindu-i Excelenței Sale, George Maior, o traistă în care s-a regăsit logoul județului Maramureș, materialele de promovare, dar și o sticlă de tărie cu specific maramureșean.

vizita America 1200x800

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz