Biblioteca2

Agenda evenimentelor culturale din săptămâna 2-6 iulie 2018

 

Oaspetele bibliotecii: Silvia Nestorescu, coordonatoarea Serviciului de formare profesională din cadrul Asociaţiei Naţionale a Bibliotecarilor Publici din România.

Luni, 2 iulie
ora 9, Sala CompuTeen
Va continua desfăşurarea cursului de biblioteconomie, modulul 2, organizat de Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor Publici din România şi Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu”, în perioada 25 iunie – 6 iulie 2018, în intervalul orar 9-16, la Sala CompuTeen.
Coordonator: prof. Silvia Nestorescu.

Joi, 5 iulie
ora 14:00, Salonul Artelor
Va avea loc vernisajul expoziţiei lucrărilor de disertaţie a masteranzilor de la Secţia Arte Plastice, Specializarea Pictură a Facultăţii de Litere – Centrul Universitar Nord din Baia Mare, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. Expoziţia este organizată în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” şi poate fi vizitată la Salonul Artelor în perioada 5 iulie – 3 august.
Prezintă: prof. univ. dr. Nicolae Suciu.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz