Smurd 1200x800

Opt ani de la înființarea SMURD Maramures!


Avem deosebita plăcere de a vă felicita cu prilejul aniversării a opt ani de la înființarea și operaționalizarea Serviciului Mobil de Urgență Maramureș, Reanimare și Descarcerare Maramureș în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș.
Pe parcursul acestor ani paramedicii, medicii, asistenții medicali și personalul din Dispeceratul integrat au fost percepuți și au intrat în conștiința maramureșenilor drept simboluri ale speranței, a celor care acționează și intervin rapid în sprijinul cetățenilor care au nevoie de ajutorul dumneavoastră la producerea unor situații de urgență, respectiv probleme de sănătate. Personalul SMURD Maramureș este prezent la datorie 24 de ore din 24 și intervine cu promptitudine și profesionalism la salvarea vieților semenilor. Ne aducem aminte că ați acționat din primele momente de la inaugurare, împreună cu echipaje de la inspectorat și ambulanță la accidentul rutier de la Cavnic.
La ceas aniversar, vă adresăm sincere felicitări pentru devotament și dedicare, pentru activitatea publică și nobila profesie pusă în slujba cetățenilor județului Maramureș, pentru modul în care serviți comunitatea în fiecare zi. Vă transmitem dumneavoastră și familiilor cele mai alese gânduri, aprecierile și recunoștința noastră.
LA MULȚI ANI!


Prefect Vasile Moldovan
Subprefect Alexandru Cosma

(Sursa foto: http://novatv.ro)

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz