60114f8fc09faa76287161c9 Copy 1200x800

 

 

 

*    Un SUV compact proiectat în India


* Un design modern și muscular care evocă robustețe și dinamism.


*    Un spațiu maxim în mai puțin de 4 metri

 

*    O bogăție de tehnologie

 

 

Kiger este un SUV compact nou-nouț conceput în India și destinat inițial acestei piețe, înainte de a fi comercializat la nivel internațional într-o a doua fază. Accesibil și configurat cu cinci locuri, acest SUV robust cu mai puțin de 4 metri lungime completează oferta Renault în India, alături de Kwid, Duster și Triber.

 

 

Kiger are o personalitate foarte puternică, cu designul său hotărât modern și dinamic și spațiul interior generos. Cu echipamente și caracteristici nemaiauzite la acest nivel de preț în segmentul vizat, și duala sa alegere a motorului și a transmisiei, are toți așii în mânecă pentru a atrage clienții indieni care caută originalitate și noutate.

 

 

Renault Kiger: Design exterior, design interior și tehnologii 

 

Un SUV sportiv și musculos, Kiger este un concentrat de energie cu două fețe: cea a modernității urbane și cea a agilității indiferent de drum. Caroseria sa musculară inspiră atât robustețe, cât și dinamism. Parctic, SUV- ul emană o adevărată invitație la evadare în jungla urbană și la noi experiențe de conducere.

  

 

Măsurând puțin sub 4 metri lungime, Kiger este clasificat ca SUV urban. În ciuda acestei compacități, are puncte tari în ceea ce privește spațiul interior. Filosofia designului interior combină armonios spiritul robust al unui SUV cu o senzație sofisticată, tehnologică. Designul interior inteligent se bazează pe partajare și prietenie.

 

 

Din punct de vedere tehnologic, Renault Kiger are un ecran tactil mare de 8 inch (20,3 cm) compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto, cu conexiune Bluetooth și WIFI. Experiența de conducere este îmbunătățită de setările MULTI-SENSE care permit șoferului să aleagă diferite moduri de conducere, un sistem audio Auditorium 3D Sound by Arkamys, precum și radare și o cameră video de marșarier cu linii de ghidare pentru o parcare ușoară.

 

 

India, una dintre cele mai atractive piețe din lume

 

 

A doua țară cu cea mai mare populație din lume, India are un puternic potențial de creștere și rămâne una dintre cele mai atractive piețe din lume. La fel ca în multe alte țări, piața SUV-urilor a crescut constant în ultimii ani. Acordând o atenție deosebită clienților săi, precum și nevoilor acestora, Renault a devenit conștient de această cerere în creștere foarte devreme. Brandul a revoluționat anumite segmente prin dezvoltarea de produse inovatoare, cum ar fi Kwid și Triber. Fiind unul dintre singurii producători care a câștigat cota de piață anul trecut pe o piață în scădere, Renault s-a impus ca lider printre mărcile europene distribuite în India.

 

 

 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz