Mptrophee Argus V Cobee Citroen1400O 0 Copy 1200x800

 

 

 

După ce a câștigat prestigiosul premiu „VAN-ul Internațional al Anului 2021” la sfârșitul anului 2020, Citroën ë-Jumpy a câștigat și premiul „VAN-ul Anului 2021” în cadrul celei de-a 28-a ceremonii organizate de L'Argus, care s-a concentrat anul acesta pe electrificare. Este al 4-lea premiu de acest gen câștigat de Citroën după Jumper în 2007, Berlingo în 2016 și Berlingo Van în 2019.

 


Acordată de un juriu format din jurnaliști, experți în evaluare și profesioniști, distincția recunoaște relevanța modelului și calitatea serviciilor oferite de Citroën care vizează construirea unei relații de încredere cu clienții săi profesioniști.

 

 

Versiunea electrică a Jumpy vizează profesioniștii care necesită un vehicul comercial ușor versatil pentru a-și îndeplini sarcinile de zi cu zi, cu o liniște sufletească totală, datorită autonomiei vehiculului de până la 330 km (ciclu WLTP), inclusiv livrări și în zonele urbane reglementate ca si călătorii mai lungi, optimizând în același timp costurile de utilizare.

 


Motorul electric al lui Jumpy îmbunătățește plăcerea la volan și bunăstarea la bord. Bateriile sunt adăpostite sub podea pentru a păstra volumul util și sarcina utilă, făcând din Jumpy un punct de referință în segmentul său.

 


Premiul L’Argus recunoaște expertiza și know-how-ul echipelor de rețea Citroën, ce răspund zilnic noilor provocări de mobilitate ale profesioniștilor.

 

 

 

„Toate echipele Citroën sunt extrem de mândre de premiul "Van of the Year 2021" câștigat de ë-Jumpy. Versiunea electrică a Jumpy aduce companiilor de toate dimensiunile soluții concrete la noile provocări de mobilitate. În afară de produs, premiul recunoaște relația de încredere pe care am construit-o cu succes de-a lungul anilor cu acei profesioniști care caută o mobilitate eficientă și responsabilă. Scopul nostru este să inovăm în produsele și serviciile noastre pentru a le oferi mai multă ușurință în utilizare și bunăstare în viața lor de zi cu zi, prin soluții personalizate. Acest premiu, conferit de un juriu format din jurnaliști experți, ne va ajuta să atingem obiectivele comerciale pe care le avem pentru acest model", declară Vincent Cobée - CEO Citroën

 

 

 

După ce a fost  numit „VAN- ul Internațional al Anului 2021” de către membrii juriului I-VOTY în decembrie 2020, noua distincție pentru Citroën ë-Jumpy completează și întărește succesul vânzărilor Jumpy, care în 2020 s-a clasat în primele trei cele mai bine vândute utilitare compacte din Franța, cu o cotă de piață de 15,2%. Premiul L’Argus este deosebit de important deoarece este acordat de un juriu combinat format din jurnaliști, experți în evaluare și profesioniști implicați în mod specific în problemele vehiculelor utilitare ușoare. Subliniază încă o dată hotărârea Citroën de a aborda în mod clar noile cerințe ale profesioniștilor în ceea ce privește produsele și serviciile.

 

ë-Jumpy este un răspuns la noile provocări de mobilitate ale profesioniștilor și ale comercianților. Oferă o versatilitate extinsă în utilizare și reprezintă o soluție concretă și ușoară pentru accesarea zonelor urbane reglementate, respectarea angajamentelor de reducere a emisiilor de CO2 etc. Obiectivul Citroën cu ë-Jumpy este de a oferi fiecărui șofer o ofertă adaptată nevoilor prin diversitatea gamei și de a le oferi o liniște și mai mare datorită beneficiilor mobilității electrice, care se adaugă calităților recunoscute ale lui Jumpy.

 

ë-Jumpy este disponibil în două game în funcție de afacerea și bugetul profesioniștilor: 230 km (WLTP) pentru bateria de 50 kWh și 330 km (WLTP) pentru bateria de 75 kWh. Aceste oferte sunt deosebit de relevante pe o piață în care datele Citroën arată că aproape 83% dintre profesioniști conduc sub 200 km pe zi și că aproape 44% dintre ei nu conduc niciodată mai mult de 300 km pe zi. Astăzi, peste 75% dintre clienți optează pentru bateria de mare capacitate, oferindu-le o liniște deplină în munca lor zilnică împreună cu un confort de conducere fără precedent datorită modului electric. Motorul de 100 kW „Jumpy atinge fără efort o viteză maximă de 130 km / h, cuplul disponibil imediat la pornire fără schimbarea vitezelor și fără zgomot și vibrații.

 

ë-Jumpy poate fi încărcat cu ușurință acasă (cablu modul 2 cu priză standard 8A sau priză îmbunătățită Green'Up 16A) la o stație de încărcare privată sau publică (modul 3 32A cablu pe Wallbox) sau la o stație de încărcare publică super-rapidă care poate reîncărca 80% din baterie în doar 30 de minute. Energia electrică aduce, de asemenea, șoferilor un control mai mare asupra costurilor de utilizare.

 

ë-Jumpy se mândrește cu aceleași caracteristici dovedite ca și cele din versiunea pe combustie internă, inclusiv varietatea de stiluri de caroserie, o înălțime de 1,90 m proiectată pentru accesul la toate parcările, volum util de până la 6,6 m3, sarcină utilă de 1.275 kg și versatilitate oferită în special de Moduwork, care transformă zona din față a vehiculului într-un birou mobil.

 

Premiul recunoaște, de asemenea, expertiza echipelor rețelei Citroën și a centrelor sale de afaceri, care susțin clienții profesioniști în proiectele lor de mobilitate prin dezvoltarea de soluții personalizate în ceea ce privește alegerea vehiculului, metoda de achiziție, gestionarea flotei și optimizarea costurilor de utilizare.

 

 

 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz