EPEUGEOT E208 TESTDRIVE 0919TC 467 Copy 1200x800

 

 

 

Noul PEUGEOT e-208 a fost desemnat "Mașina electrică a anului" la premiile "Exame Informática Best of Technology" din Portugalia

Noul PEUGEOT e-208, primul vehicul 100% electric al mărcii PEUGEOTS, tocmai a câștigat un premiu uriaș în Portugalia, acesta adăugând numeroaselor sale victorii si anume trofeul „Mașina electrică a anului”. Premiul a fost acordat de "Exame Informática", cea mai prestigioasă publicație din domeniul inovației, științei și tehnologiei, la ceremonia anuală de premiere „Best of Technology”. 

 

 Premios MM do Portugal Tecnologico copy 1200x800

 

 

 

Redacția "Exame Informática" a lăudat PEUGEOT e-208 pentru designul său îndrăzneț, plăcerea de conducere și confort, precum și pentru tehnologia pe care o încorporează. Acestea sunt caracteristici cu valoare adăugată ridicată, apreciate într-o mașină care se remarcă și prin calitate, inovație și fiabilitate. 

 

 

 

Trofeele pentru cea de-a 14-a ediție a premiului „The Best of Technology” [1] au fost înmânate cu ocazia celei de- a 25-a aniversari a publicației portugheze. 

 

 

Aceste premii sunt destinate să onoreze cercetătorii încă necunoscuți publicului larg, ideile puse la încercare în universități și companii care aduc beneficii mediului înconjurător și dezvoltarii durabile. De asemenea, recompensează cele mai bune produse și producători de top și sunt premiați în diferite categorii: Oameni, inovație, dezvoltare durabilă, aplicație / platformă, marcă națională, marcă pentru smartphone-uri, marcă pentru computer și, în final, produsul anului. În edițiile anterioare, au fost recunoscute entități sau soluții de la companii precum Farfetch, Huawei, Tesla, Google sau WeDo Technologies. 

 

 

Pentru această ediție 2020, noul PEUGEOT e-208 este singura mașină care a fost recunoscută și desemnată drept "Cea mai bună mașină electrică din anul 2020".

 

 

În alte domenii, premiul „Inovație” a fost acordat sistemului Breast 4.0, care permite vizualizarea 3D a leziunilor tumorale folosind realitatea augmentată și care a fost dezvoltat de un chirurg de la Fundația Champalimaud, unul dintre cele mai respectate centre din lume în domeniile biomedicinei, cercetării și tratamentului cancerului și neurologiei. Premiul „Personalitatea anului” i-a revenit lui Maria Helena Braga, profesor și cercetător la Facultatea de Inginerie a Universității din Porto, care a fost în fruntea cercetării și dezvoltării bateriilor electrolitice solide.

 

 

Cu acest nou premiu acordat în Portugalia, numărul distincțiilor atribuite noilor PEUGEOT 208 și e-208 în Europa a crescut acum la 18, inclusiv prestigiosul trofeu european „Mașina anului 2020". Acest trofeu a deschis calea pentru o serie de premii în Portugalia:  

 

 

* Premiul pentru „Cea mai bună mașină urbană” la votul „Carro do Ano 2020” 


* „Cea mai bună mașină urbană a anului” premiată de revista  Auto Turbo


* „Cea mai bună mașină sub 20.000 de euro” acordată de revista l'Observador. 

 

 

Noul PEUGEOT e-208 este echipat cu o baterie de 50 kWh și un motor electric de 100 kW (136 CP). Are o autonomie de până la 340 de kilometri în ciclul WLTP. Bateria poate fi încărcată rapid la 80% din capacitatea sa în 30 de minute folosind o stație de încărcare publică cu o capacitate de până la 100 kW. Noul PEUGEOT 208 reprezintă un nou stil distinctiv, dar este, de asemenea, inovator, cu o nouă generație a PEUGEOT i-Cockpit © cu afișaj 3D head-up și o gamă de instrumentedde asistență la conducere din segmentele superioare. 

 

 

Sérgio Magno, director Exame Informática: "Dezgroparea unei mari părți din talentul care se află încă sub radarul pieței și al mass-media face parte din ADN-ul nostru. Și aceasta este una dintre misiunile principale ale„ Os Melhores do Portugal Tecnológico [ 4] ": pentru a lărgi crearea de cunoștințe și generarea de bogăție tehnologică. În domeniul mobilității auto și electrice, PEUGEOT e-208 a fost onorat, un model pe care Exame Informática îl consideră„ mașina electrică ” al anului ". Designul, manevrabilitatea și tehnologia sa sunt principalele atribute ale acestui nou PEUGEOT. O mașină care demonstrează că nu este nevoie să facă niciun compromis atunci când mergeți electric". 

 

 

Jorge Tomé, Director PEUGEOT Portugalia: "Noul PEUGEOT e-208 este primul model al noii noastre generații de mașini electrice. Este minunat să vedem că este recunoscut imediat de clienții noștri, precum și de presă." Premiul <<Os Melhores do Portugal Tecnológico>> acordat de Exame Informática noului PEUGEOT e-208 este deosebit de important pentru noi, întrucât este acordat de un juriu atent la contribuția științei și a noilor tehnologii la viața noastră de zi cu zi... Fie cu versiuni 100% electrice sau cu ardere internă, la PEUGEOT, clienții nu trebuie să facă compromisuri în ceea ce privește stilul, versatilitatea de utilizare sau spațiul. Aceasta este „Puterea Alegerii”. În cele din urmă, aș dori să mulțumesc echipei editoriale de la Exame Informática și să le reiterez angajamentul nostru pentru electrificare. Vom continua să ne facem un nume, în special cu noua noastră etichetă PEUGEOT SPORT ENGINEERED, deschizând calea pentru o nouă eră în care kilowatul este rege și oferă niveluri de putere și cuplu atinse până acum pentru producția de masă a mărcii PEUGEOT "

 

 

 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz