PEUGEOT E208 TESTDRIVE 0919TC 415 Copy 1200x800

 

 

 

 

Grupul PSA Japan CO., Ltd. este încântat să anunțe că PEUGEOT 208 și e-208 sunt premiate cu titlul de cea mai bună „Mașină importată a anului” de către COTY-Japonia, cu cele mai mari scoruri obținute în rândul tuturor mașinilor importate nominalizate în 2020.

 

 

PEUGEOT e208 TESTDRIVE 0919TC 467 copy 1200x800

 

 

Comisia Japan-COTY comentează acest Premiu după cum urmează: „Motivul pentru care a fost acordat acest premiu este că PEUGEOT 208 și e-208 au realizat o senzație de conducere elegantă de înaltă clasă datorită combinației dintre corpul său cu rigiditate ridicată și suspensia lină. Mai mult, manevrabilitatea din partea șoferului este excelentă, deoarece îi permite o conducere excelentă în viraje la îndemână. Cu un conținut ridicat de design interior și finisarea precisă și rafinată a întregului interior, acest model a fost extrem de apreciat pentru disponibilitatea sa în versiunea EV, e-208, având toate funcțiile bogate de cuplu de pornire lină pe care le putem întâlni la versiunea pe benzină. Prețul său de vânzare cu amănuntul de mai puțin de 4 milioane JPY pentru această versiune EV, lucru care este, de asemenea, un alt factor pentru a aprecia avantajele acestui model. ” 

 

 

208 și e-208 sunt mașini compacte cu moștenire PEUGEOT, cu conținut elegant și condensat de design exterior și cu 3D i-Cockpit® adoptat pentru a demonstra funcționalitatea și designul interior elaborat al mărcii, oferind UI și UX care conduc industria automobilelor, cu conducerea sa captivantă realizată grație platformei de nouă generație CMP (Common Modular Platform) a Grupului PSA.

 

 PEUGEOT e208 TESTDRIVE 0919TC 436 copy 1200x800

 

 

 

Thomas Vilcot, Director Reprezentant și CEO al Groupe PSA Japan Co., Ltd., comentează despre acest premiu după cum urmează: „Suntem foarte bucuroși și onorați să primim un premiu atât de prestigios... Anul acesta, toate mașinile nominalizate la premiul COTY au fost frumoase. Într-o astfel de stare, NOILE PEUGEOT 208 și e-208 au fost atât de frumos finisate încât au impresionat profund pe toți jurnaliștii, de care suntem cu toții mândri. De asemenea, odată cu introducerea Noului e-208 pe piața japoneză, suntem siguri că am jucat un rol excelent, ca producător de mașini de import în Japonia, pentru a oferi un „BEV la un preț accesibil” multor clienți. Prin acest Premiu de import al mașinii anului, acordat de COTY-Japonia, ne dorim ca mulți clienți să simtă conceptul de PUTEREA ALEGERII al mărcii noastre, care le permite să își aleagă liber mașinile în funcție de stilul lor de viață, cu motor cu ardere internă (ICE) sau cu motor electric. ” 

 

 PEUGEOT e208 TESTDRIVE 0919TC 495 copy 1200x800

 

 

 

Modelele 208 și e-208 au fost deja premiate cu multe premii cum ar fi Mașina anului în Europa, Red Dot Design, care demonstrează, de asemenea, performanțele lor bune de vânzare la nivel mondial. De la lansarea sa în Japonia în iulie, acest nou model beneficiază de un mare succes în randurile unui public larg cu profiluri diferite, realizând deja o performanță excelentă, cu vânzări cumulate de 1.923 de unități (din care 1.818 din 208 și 105 din e-208) începând cu 6 decembrie.

 


Anul acesta, marca  PEUGEOT sărbătorește cea de-a 210-a aniversare și este o mare onoare în acest moment ca marca să fie distinsă cu cea mai bună mașină importată a anului din Japonia.

 

 

 

 

 

 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz