IMG 20201118 WA0013 Copy 1200x800 1

 

 

 


* Datorită unei siluete dinamice și fluide care evocă energie și plăcere la conducere, Kiger este un SUV mic, nou, atât sport, cât și agil pe toate drumurile.


* Kiger prefigurează un nou model compact, mai mic de 4 metri, pentru piața indiană.

 


* Vehiculul care derivă din show-car-ul Kiger va oferi un nou atu pentru gama actuală a Renault în India, alături de Kwid, Duster și Triber.

Renault a dezvăluit un nou viitor model din gama sa din India, cu mașina de prezentare Kiger: un SUV original, care transpune așteptările și nevoile unei clientele din ce în ce mai pasionate de stil, dinamism, noutate și distincție.

 

India este de câțiva ani una dintre cele mai atractive piețe auto din lume. Renault a recunoscut acest potențial și este prezent în India din 2005. Producătorul francez a adaptat modele de succes pe piața locală precum Duster și a revoluționat anumite segmente cu produse originale precum Kwid și Triber. Modelul Kiger este un nou pas spre consolidarea prezenței Renault în India.

 

 

Un SUV mic atrăgător, cu un aspect devastator

 

 

Născută din cooperarea dintre divizile de design franceze și indiene ale Renault, show- car- ul Kiger este un SUV cu un aspect aventuros care emană o energie atractivă care atrage atât privirea, cât și mintea. Cu ADN-ul său, este predestinat atât pentru jungla urbană, cât și pentru extra-urban.

 

 

 

La prima vedere, mașina de prezentarr Kger se remarcă prin capota sculptată, parbrizul subțire și acoperișul semi-plutitor. Pe ambele părți, oglinzile conice au fost proiectate  ca niște aripi de avion. În spate, prelungirea acoperișului este acoperită de un spoiler, oferind vehiculului un aspect foarte aerisit. Secțiunea inferioară este mai musculoasă și mai voluminoasă, așezată pe patru roți de 19 inci încadrate de arcuri mari care conferă rezistență stilului exterior. Garda  la sol de 210 mm, cu clapete inferioare armate și umeri proeminenți, confirmă spiritul de evadare al SUV-ului. Latura sportivă este accentuată de țevile de eșapament duale amplasate central, printre altele. 

 

 

"Asociația creativă a designerilor francezi și indieni a fost cea mai bună modalitate de a satisface nevoile și așteptările unei clientele din ce în ce mai pasionată de stil, dinamism și noutate. Ca și în cazul Triber, demonstrăm încă o dată capacitatea noastră de a inova, oferind un nou model cu o personalitate duală, atât urbană, cât și în aer liber. Kiger Show-car este foarte aproape de viitorul model de producție", declară Laurens van den Acker, EVP, Design corporativ al Grupului Renault. 

 

 

Special dezvoltat în India pentru mașina de prezentare, culoarea verde ‘Aurora Borealis’ a show-car- ului Kiger, se modifică în funcție de lumină și unghiul din care este observată. Este împodobită cu reflexe misterioase albastre și violete care fac mașina pe cât de fascinantă, pe atât de seducătoare. Atingerile fluorescente evidențiază anumite elemente din aluminiu, cum ar fi mânerele ușilor, inserțiile barei de protecție, curele cu decorațiuni incrustate, contururile logo-ului și etrierele de frână.  

 

 

În cele din urmă, mașina de prezentare Kiger este completată cu spoturi LED cu două trepte, similare cu cele care au apărut pe noul Kwid anul trecut și semnalizatoare de culoare verde. În spate, farurile duble „C” semnalizează locul Kiger sub marca Renault și formează o semnătură ușoară care o prefigurează pe cea a modelului de producție.

 

 

Un atu  pentru Renault în India

 

 

Fiind principalul producător european prezent în India, Renault continuă să își consolideze prezența pe piață. Anticipează transformările din industria auto și rămâne atent la cerințele clienților indieni. 

 

 

Renault intră într-o nouă fază cu modelul Kiger. Modelul de producție pe care îl prefigurează show-car- ul va viza atragerea clienților care caută noutate și modernitate într-un segment B ce reprezintă 51% din piața indiană. Suficient de compact pentru a se potrivi oriunde și surprinzător de spațios pentru a găzdui o întreagă familie, va face din oraș principalul său loc de joacă, în timp ce va putea traversa terenul rural. 

 

 

"India este a doua țară cu cea mai mare populație din lume și, de asemenea, una dintre țările cu cea mai rapidă creștere. Datorită modelelor Duster, Kwid și Triber, Renault este cel mai important brand european din India. Renault Kiger, acest SUV compact de mai puțin de 4 metri, diferit de cele pe care le vedem astăzi pe drumuri, ne va consolida prezența și ne va ajuta să câștigăm noi clienți", a declarat Fabrice Cambolive, SVP, președinte al regiunii AMI-Pacific - Groupe Renault. 

 

 

Versiunea de serie a autoturismului Kiger, concepută și dezvoltată pentru India, este răspunsul la nevoile clienților în ceea ce privește SUV-urile compacte și permite producatorului francez Renault să ajungă la o nouă clientelă. Vehiculul va fi, de asemenea, exportat pe piețe din afara Indiei.

 

 

 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz