CL 19036006 Copy 1200x800 1

 

 

 

EDIȚIE SPECIALĂ „SERIE C” DISPONIBILĂ PE SUVUL AIRCROSS C5, SUVUL CLASEI CONFORT


Cu SUV C5 Aircross, Citroën continuă să comercializeze ediția specială transversală numită „Seria C”. O ofertă de piață de bază, care se remarcă prin culorile și materialele sale speciale și face apel la echipamentele sale ce îmbunătățesc confortul.

 


* Un nou jucător din segment, SUV C5 Aircross a avut un succes remarcabil cu aproape 130.000 de unități de la lansarea sa în Europa la începutul anului 2019 și a fost al doilea C-SUV pe piața franceză în 2019.

* SUV C5 Aircross este al patrulea model „Seria C” din gama comercializată după C3 Aircross SUV, C4 Cactus și noul C3. Acesta va fi urmat de C4 SpaceTourer și Berlingo (în funcție de piețe).

* Seria C SUV C5 Aircross va fi disponibilă, la comandă, începând cu 1 iunie 2020.

 

 

01. SUV C5 AIRCROSS are deja 130.000 de clienti

 

Lansat la începutul anului 2019 în Europa, SUV-ul C5 Aircross s-a stabilit pe segmentul SUV al categoriei C. Un jucător cheie pe această piață, SUV C5 Aircross a atras deja peste 130.000 de clienți, devenind a doua cea mai vândută mașină Citroën în 2019. Cu o nouă ofertă în acest segment, Citroën surprinde cu un răspuns relevant și diferit, inspirat de așteptările clienților pe această piață. Seduși de personalitatea sa unică, energică și încrezătoare, clientii sunt foarte sensibili la confortul și aspectul său modular de referință. Echipat cu suspensii Cushions hidraulice progresive®, scaune Advanced Comfort, 3 scaune spate cuulisante și retractabile individual, masina oferă un volum de încărcare Best-in-Class care poate varia de la 580 litri la 720 litri. SUV C5 Aircross este SUV-ul Comfort Class. Modernă și de înaltă tehnologie, masina oferă 20 de tehnologii de asistență la conducere, inclusiv Highway Driver Assist (sistem de conducere autonom nivel 2) și 6 tehnologii de conectivitate. SUV C5 Aircross se transpune, de asemenea, în ë-Comfort, cu o versiune hibridă plug-in, cu o putere combinată de 225 CP, pentru a experimenta zilnic confortul energiei electrice: conducere lină, rulare liniștită, varf de 55 km în 100% modul electric, consumul de combustibil de la 1,4 litri / 100 km. Rezultate excepționale,  versatilitate in utilizare și eficiență zilnica.

 

 

02. SERIA C SUV C5 AIRCROSS

 

Ediția specială „Seria C” ajunge acum pe SUV-ul C5 Aircross, după SUV C3 Aircross în decembrie 2019, C4 Cactus în ianuarie 2020 și New C3 în martie 2020. Accentuând caracterul și confortul modelelor brandului, ediția specială pune accentul pe culori și materiale și echipamente care facilitează experiența deosebita în mașină.

 

La exterior, Seria C a SUV-ului C5 Aircross îmbunătățește punctele forte ale designului și personalizării SUV C5 Aircross, introducând o nouă nuanță Color Pack, Anodised Deep Red, care înlocuiește Anodized Red Color Pack din gama SUV C5 Aircross. Acest pachet de culori este format din accente de roșu profund anodizat elegant și dinamic, poziționate pe Airbump®, barele de protecție față și barele de acoperiș. Insigna distinctivă, în relief „Seria C” este prezenta pe aripile din față. Pentru a oferi clienților posibilitatea de a-și personaliza vehiculul, sunt oferite și alte pachete de culori din gamă: argint anodizat, alb anodizat și albastru anodizat pentru versiunea hibridă.

 

Culorile caroseriei sunt atât simple cât și elegante, variind de la alb (alb polar sau alb perlat) și gri (gri oțel sau platină gri) până la negru (negru Perla Nera), creând combinații armonioase, originale și rafinate. Mai este disponibil un acoperiș în două tonuri, care combină un acoperiș Perla Nera Negru cu celelalte culori ale caroseriei.

 

În interior, schema de proiectare este specifică seriei speciale „Seria C”. Panoul de bord tapitat Grey TEP se potrivește perfect cu confortul deosebit al scaunelor Advanced Comfort, cu captușeală albă și cu o bandă roșie orizontală contrastantă în partea superioară a scaunelor. Întregul interior este finisat cu covorașe speciale de protecție: față și spate. 

 

„Seria C” se situeaza  între versiunile Feel și Shine

 

Tehnologii de asistență la șofer:

* Drive Assist Pack

* Alerta de risc de coliziune

* Faruri inteligente de fascicul

* Recunoaștere extins si Recomandare de semne de trafic

* Control de croaziera adaptabil cu sistemul Stop & Go pe EAT8.

 

Tehnologii de conectivitate pentru îmbunătățirea vieții zilnice a șoferului și a pasagerilor cu asistență, navigare și duplicare a smartphone-urilor:

Connect Nav, Connect Assist, Connect Play.

 

Echipamente care ușurează viața de zi cu zi:

* intrare și pornire fără cheie

* oglinzi electrice

* cameră de mers înapoi cu viziune superioară din spate

* Geamurile din spate cu nuanțe întunecate, subliniind designul curgător și pur al SUV-ului C5 Aircross și îmbunătățind confidențialitatea la bord.

 

 

Seria C a SUV-ului C5 Aircross va fi disponibilă, la comandă, începând cu 1 iunie 2020.

 

 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz