PEUGEOT 208 RedDot2020b Copy 1200x800


Premiul Red Dot 2020: noile PEUGEOT 208 și PEUGEOT 2008 primesc premiul pentru design

 

* Noile modele PEUGEOT 208 și PEUGEOT 2008 primesc premiul Red Dot Design 2020 la categoria „Design produs”
* Brandul Lion a câștigat peste 6.500 de produse trimise
* Al șaselea premiu pentru limbajul de design PEUGEOT

 

Este oficial: noua mașină compactă PEUGEOT 208 și noile modele SUV PEUGEOT 2008 au primit premiul Red Dot 2020 la categoria „Design produs”. Ambele modele PEUGEOT au impresionat juriul internațional prin design-ul exterior sportiv și manopera deosebită. Producătorul francez de automobile a câștigat premiul pentru design pentru a șasea oară.

 

Haico van der Luyt, directorul general al PEUGEOT Germania, a comentat: „Suntem mândri că primim mult râvnitul premiu Red Dot design din categoria„ Design produs ”pentru două dintre noile noastre modele. Aceasta oferă o dovadă suplimentară că suntem pe drumul cel bun cu ADN-ul nostru de proiectare. ”

 

PEUGEOT 208 și PEUGEOT 2008: design deosebit și versiune electrică

 PEUGEOT 2008 RedDot2020b copy 1200x800

Prin designul său extraordinar, noul PEUGEOT 208 reflectă poziția fruntasa a mărcii. Acest lucru a impresionat și juriul de experți; noul model are linii alungite, clare și un aspect sportiv. Interiorul modelului are, de asemenea, o premieră mondială: clusterul digital de instrumente 3D. Acesta este disponibil ca dotare standard de la linia echipamentelor Allure în sus și face parte din PEUGEOT 3D i-Cockpit® care include, de asemenea, un volan multifuncțional sportiv, aplatizat și un ecran tactil de 10 inci.

 PEUGEOT 2008 RedDot2020b copy 1200x800

Noul PEUGEOT 2008 a impresionat juriul cu luminile sale de zi Led verticale care definesc noul limbaj de design. Profilul multifuncțional al noului SUV oferă linii triunghiulare. Partea din spate a modelului are o bandă orizontală, negru lucios, care integrează luminile din spate cu LED-uri sub formă de trei gheare. Există multe detalii fine în cadrul noului PEUGEOT 2008, inclusiv cusături decorative de înaltă calitate, iluminare LED ambientală (disponibilă pe versiunea GT Line) și materiale premium, cum ar fi Alcantara® (disponibil în varianta GT).

 

Sunt disponibile și versiuni complet electrice ale noilor PEUGEOT 208 și PEUGEOT 2008. Elementele de design subtile și exclusive setează New PEUGEOT e-208 și New PEUGEOT e-2008, în afara versiunilor cu motor cu combustie: grila radiatorului se potrivește cu culoarea șasiului, iar emblema Lion își schimbă culoarea în funcție de locul în care vă aflați.

 

Despre premiul Red Dot

 

De peste 60 de ani, Premiul Red Dot a răsplătit designul inovator în categoriile „Design de produs”, „Design comunicare” și „Concept de design”. O dată pe an, produsele, proiectele de comunicații, conceptele de proiectare și prototipurile prezentate sunt evaluate de un juriu internațional format din experți din diferite domenii de specialitate.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz