BERLINGO 1200x800

 

La mai puțin de un an și jumătate de la ziua lansarii, cea de-a treia generație Citroën Berlingo are deja peste 200.000 de vânzări în întreaga lume. În Europa, a atins o cotă de 16% în segmentul său (PC + LCV) în 2019, aducând o contribuție majoră la impulsul Citroën, marca auto cu cea mai puternică creștere printre primii 12 producători auto*.

 

De la lansarea sa în septembrie 2018, generația a 3-a Berlingo a înregistrat deja peste 200.000 de vânzări (Berlingo + Berlingo Van) inclusiv aproape 150.000 în 2019, ceea ce face să devină cel de-al doilea model cel mai vândut al companiei Citroën la nivel mondial, după C3.

 

Ca un adevărat blockbuster pentru brand în Europa, aceasta a reprezentat singură o pondere de 16% în segmentul său în 2019 * cu 2/3 de înregistrări pe versiunea comercială Berlingo Van și 1/3 în versiunea autoturismului Berlingo. Succesul comercial al acestei generații a treia Berlingo aduce o contribuție majoră la impulsul Citroën, brandul cu cea mai puternică creștere dintre cele 12 mărci producătoare auto importante din Europa *.

 

Prin confortul său, designul său inteligent și tehnologiile sale de asistență la conducere, generația a 3-a Berlingo își confirmă, de asemenea, pozitia fruntasa la vanzari prin oferta bogata de produse, incluzand

 

* Pentru Berlingo Van

- Aproape o vânzare din patru, pe cele mai bune versiuni echipate: șofer și lucrător
- Aproape 80% din modele, echipate cu Extenso® Cab (3 scaune față)
- Aproape un model din patru, echipat cu Vision Surround in spate
 

* Pentru Berlingo

- Peste 60% din vânzări, axate pe cele mai bine echipate versiuni: Feel and Shine
- Aproape 35% din modele, echipate cu ambianțe interioare opționale
- Aproape 40% din modele, echipate cu camere de vedere cu viziune superioară in spate (afișarea unei imagini superioare la un unghi de 180 °) 
 
* bazat pe înregistrări PC + LCV - Europa 30 de țări, anul 2019

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz