Newc3citroen4

PERSONALITATE ȘI CONFORT,  INCEPAND DE LA 14.800 €

 

> Dezvăluit la începutul lunii februarie, New Citroën C3 este acum disponibil pentru comanzi  în Franța.

> New C3 își cultivă diferența cu personalitatea sa colorată și confortul inegalabil:

         * Design: O parte frontala noua, inspirata din cele mai noi mașini concept, echipate cu faruri noi LED. Un potențial sporit de personalizare pentru a face mașina să se potrivească imaginii dumneavoastra prin: 97 de combinații exterioare, 3 autocolante noi pentru acoperiș, 2 jante noi, 3 scheme de culori interioare, inclusiv 2 scheme noi și design nou Airbump®.

         *  Confort: O experiență îmbunătățită de confort la bord cu noile scaune Advanced Comfort. La acestea se adauga 12 tehnologii de asistență la conducere și servicii conexe în ton cu timpul, concepute pentru a ușura viața de zi cu zi.

> Cel mai bun vânzător al mărcii, cu un aspect modern, proaspăt și protector, New C3 este inspirat din obiceiurile tuturor pentru a oferi cel mai potrivit răspuns:

 *  Clienți privați:

            New Range: Actualizarea în ceea ce privește stilul și echipamentul se învârte în jurul a 5 versiuni: Live, Feel, Feel Pack (nou), Shine și Shine Pack (nou). O nouă gamă care este mai progresivă și se potrivește așteptărilor clienților.

            Serie specială: De la lansare, adoptă ediția specială transversală Seria C, care este foarte atractivă datorită stilului și dotării sale dedicate.

 *  Cienți profesioniști:

             Business: New C3 are, de asemenea, versiuni Feel Business și Shine Business, perfect calibrate pentru piața flotei.

      Société: versiunea utilitară cu două locuri disponibilă în versiunile Feel și Feel Nav

            Business R: LCV care poate fi transformat în PC.

           Cu motoare le eficiente Euro 6, PureTech și BlueHDi, combinând performanțe ridicate și emisii reduse, New C3 este o berlina versatila din centrul pieței care va ajunge în dealerships incepand din mai 2020.

1. O GAMA DIVERSIFICATA

* Pentru clienți privați:

O gamă mai coerentă și mai clară a fost reunita pentru a face alegerea mai ușoară și pentru a răspunde așteptărilor clienților. Acest lucru se remarcă prin stil și echipament util.


5 versiuni: Live, Feel, Shine, inclusiv două noi: Feel Pack și Shine Pack.


Versiunea Live, cu un pret de pornire de 14.800 EUR, este echipată cu faruri LED, 4 sisteme audio digitale fără fir DAB HD, capace de oglindă negre lucioase, mânerele ușilor de culoare corporală; această versiune de intrare beneficiază deja de o serie de  tehnologii de asistență a șoferului. 


Aerul condiționat, oglinzile electrice exterioare, luminile de zi cu LED-uri, capacul de protecție și balansoare sunt disponibile din versiunea Feel (cum ar fi C3 anterior).

Versiunea Feel Pack conține jante de 16", STEEL & DESIGN, tăiate cu diamante, aer condiționat automat, ecran tactil 7 și ecran Mirror, lămpi de ceață, DAB Citroën Connect Radio, oglinzi rabatabile, Airbump®.


Versiunea Shine nu se schimbă cu excepția jantelor cu roți MATRIX tăiate cu diamant.


Versiunea Shine Pack dispune de camera de marsalier, jante VECTOR de 17", noua atmosferă Techwood ...

* Pentru Clienți profesioniști:

Ofertele de afaceri sunt aproape identice, iar versiunile „Société” și Business R sunt reînnoite.

Gama Business este disponibilă in versiunile Feel Business (pe Feel) și Shine Business (pe bază Shine): 5 locuri, dedicate companiilor cu echipamente utile specifice versus Feel, precum Citroën Connect Nav (TomTom Traffic, recunoașterea vorbirii și Connect Nav servicii timp de 3 ani - zone de pericol, informații despre trafic, avertizare pentru șofer, benzinării, parcări, prognoza meteo și căutare locală), pachetul Safety 2 (cu frâna de siguranță activă, alertă pentru atenția șoferului, faruri cu fascicul inteligent; pe PureTech motor), pachetul de vizibilitate (iluminat automat, ștergător de geamuri frontale ...). Versiunea Shine Business adaugă următoarele echipamente versus Shine: camera de marsalier, Citroën Connect Box, inclusiv SOS și Asistență și Satey 2 Pack.


Versiunile „Société” Feel and Feel Nav: LCV cu 2 scaune față care ofera mai mult spațiu de încărcare din spate.


Versiunea Business R: Vehicul comercial care oferă o versiune Feel identică cu gama Business, cu particularitatea că scaunul din spate este depozitat (până la 60 de luni pentru reasamblare după revânzare), iar kitul de conversie PC / LCV este montat direct în fabrică. 

 

Deosebit de agil datorită cercului său de cotitură de 10,7 m, New Citroën C3 măsoară 3,99 m și oferă o compactitate optimă în zonele urbane. Gama sa de motoare cu combustie internă de ultimă generație permite C3 să fie accesibil, în centrul pieței și să acopere marea majoritate a nevoilor. Oferă motoare de înaltă performanță, eficiente și economice de ultimă generație certificate conform standardului de emisii Euro 6. 

Încă de la lansarea sa, New C3 adoptă ediția specială transversală numită Seria C. Aceasta se referă la „C” de la Citroën, semnătura Comfort și caracterul designului modelelor sale. Această ediție specială, inaugurată de SUV C3 Aircross și mai recent C4 Cactus, afirmă personalitatea Noului C3 atât în ​​interior cât și în exterior. Se remarcă prin inserțiile sale colorate Anodizate Deep Red în jurul farurilor și Airbump®. Elemente grafice care creează un contrast elegant cu cele cinci culori ale caroseriei: Banquise White, Sand, Gray Steel, Platinium Gray sau Perla Nera Black.

         

Pe lângă decorarea specifică a acoperișului, oglinzile sunt evidențiate cu un ecuson specific. În interior se remarca scaunele cu efect de încălzire gri, cu o bandă orizontală roșie, bordul Anodizat Deep Red, covorașele frontale și spate și pragurile ușilor specifice.

 

  *  Bazat pe versiunea Feel Pack, noul Citroën C3 Seria C este echipat cu funcții concepute pentru a îmbunătăți conducerea

   *  Plăcere și confort cu Spar Park Assist, Visibility Pack și Safety Pack.

         

Seria C3 C este disponibilă în Franța la următoarele prețuri:

Manual PureTech 83 ---------------------------------------- de la 17.750 €
Manual PureTech 110 cu 6 trepte ---------------------- de la 19.400 €
Manual Diesel BlueHDi 100 ------------------------------------ de la 20.550 €
 

Noul Citroën C3 va fi disponibil in punctele de vânzare începand cu luna mai. Este deja disponibil pentru a fi comanda în Franța la un pret ce incepe de la 14.800 EUR.

 

 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz