190417 01 01 Source 1200x800

 

* in discutie se afla si conceptul de emisii zero IMk prin care se ofera o perspectivă asupra viitorului Nissan Intelligent Mobility


YOKOHAMA, Japonia - Nissan va expune 14 modele la cea de-a 46a editie a Salonului Auto de la Tokyo, inclusiv IMk, o nouă mașină concept cu emisii zero care întruchipează viitorul Nissan Intelligent Mobility,  o viziunea a companiei asupra modului în care mașinile sunt alimentate, conduse și integrate în societate.

Nissan LEAF e +, Serena e-POWER, GT-R și noul Skyline echipat cu sistemul de asistență a șofer ului ProPILOT 2.0 vor fi, de asemenea, expuse la  Salonul Auto din capitala Japoniei, eveniment care va avea loc la Tokyo Big Sight, în perioada 25 octombrie - 4 noiembrie.

 

Nissan IMk: naveta urbana cu emisii zero

PhotoPictureResizer 191001 223744475 crop 1200x800

Nissan IMk este naveta urbană finală, cu tehnologii de ultimă oră și accelerare puternică a EV-ului într- o caroserie compacta care semnalează viitorul designului Nissan. Mai mult decât o mașină funcțională a orașului, este un vehicul elegant conceput pentru a reduce stresul șoferului, oferind în același timp emoție și încredere pe o nouă platformă EV.

Echipat cu cele mai noi tehnologii avansate de asistență a șoferului ProPILOT și caracteristici de conectivitate perfectă, IMK oferă o imagine a modului în care mașinile orientate spre traficul din orașe vor arata în viitorul apropiat. IMk-ul reflectă o estetică minimalistă, bazată pe noua filozofie a designului Nissan. Încorporând „ADN-ul japonez” în detaliile din interior și din exterior, conceptul auto indică noua direcție a limbajului de design al Nissan.

 

Serena e-POWER: minivan popular cu sistemul e-POWER premiat

190801 02 01 source source 1200x800

Minivacanul Serena este cunoscut ca un adaptator timpuriu al noilor tehnologii avansate, precum ProPILOT și e-POWER. Reîmprospătată în august 2019, Serena oferă acum protecție de siguranță la 360 de grade ca echipament standard pe întreaga gamă de modele. Grila frontală actualizată comunică în mod eficient calitățile premium ale Serenei și îi conferă un caracter distinctiv sportiv.

 

Noul Skyline Nissan: berlina sport premium cu ProPILOT 2.0

190716 01 01 source source 1200x800

Numele Skyline a fost sinonim cu tehnologia Nissan și emoția de la debutul primului model Skyline în 1957. Noul Skyline HYBRID vine acum echipat in versiunea standard cu Pro-PILOT 2.0, primul sistem de asistență pentru șoferi din lume care combină conducerea pe autostradă in modul navigat cu funcțiile hands-off.

 

Nissan LEAF e +: durabilitate și performanță îmbunătățite

214637 first 1600x1000

Nissan a vândut peste 430.000 de mașini electrice LEAF la nivel mondial de la modelul debutat în 2010. Prezentat la începutul acestui an, LEAF e + oferă o gamă suplimentară și performanțe mai puternice cu un nou motor. Bateria de înaltă capacitate, de înaltă densitate, oferă un plus de peste 40% (până la 458 de kilometri, conform standardului WLTC Japonia). Eficiența energetică excelentă, cuplul robust și puterea motorului oferă clienților o experiență de conducere și mai interesantă.

 

Nissan GT-R: plăcerea de a conduce, resimtita in ultimii 50 de ani

 

Nissan GT-R 2020 folosește pe deplin tehnologiile de curse ale Nissan pentru o accelerare și o performanță mai mare la manevrare. La Salonul Auto de la Tokyo din acest an, Nissan va expune modelul reînnoit al ediției speciale Nissan GT-R 50th Anniversary și Nissan GT-R NISMO 2020.

190417 01 01 source 1200x800

• Nissan GT-R 50th Anniversary: ​​Acest model de ediție specială sărbătorește caracterul clasic, dar sportiv al GT-R - și istoricul și capacitățile extraordinare - prin insertii interioare și exterioare exclusive și combinații de culori în două tonuri care amintesc de emblemele tradiționale ale produselor Nissan.

 PhotoPictureResizer 191001 162412259 crop 1200x800

• 2020 Nissan GT-R NISMO: Schimbările majore pentru modelul anului 2020 sunt adevărate motive de sărbătoare - noile turbocompresoare ale acestui model sunt similare celor utilizate la mașina de curse GT3 2018; frânele ceramice din carbon recent dezvoltate asigură o performanță de frânare inegalabilă; Noile componente exterioare compozite din fibră de carbon includ acum acoperișul, capota motorului și apărătorul față; toate combinate - împreună cu noile scaune frontale Recaro - cu o reducere a greutății de aproape 30 de kilograme. Noua ajustare a suspensiei și a transmisiei și multe altele, creează cel mai capabil și incitant GT-R disponibil la vânzare, vreodată.

Produse originale Nissan

Un magazin de suveniruri la standul Nissan va vinde produse limitate pentru evenimente care comemorează 50 de ani de la aparitia legendarului Nissan GT-R și Nissan Z. Alte produse, inclusiv obiecte cu logo-uri Nissan și mașini de jucărie, vor fi de asemenea disponibile la respectivul stand. 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz