Dacia DUSTER Black Collector Limited Edition6

 

3, 2, 1 ... COLLECTOR NEGRU DUSTER: REZERVAȚI ACUM DESCHIS!


* Nou! În această dimineata de marți, 17 septembrie, de la ora 8:00, Dacia oferă rezervări exclusiv online ale noului Duster Black Collector pe site-ul său web duster-blackcollector.dacia.fr

* Rezervate pentru piața franceză, vehiculele din această serie extrem de limitată de 500 de unități numerotate, sunt vândute la un preț unic de 19.490 EUR incl. TVA.

* Duster își dă un aspect aventurier elegant în negru perlat, sub forma unei versiuni Prestige ultra-echipate.

 

Boulogne-Billancourt, 17 septembrie 2019 - Dacia lansează deschiderea oficială a comenzilor pentru noua ediție a editiei limitate Duster Black Collector de la ora 8.00. Dezvăluită comunității Dacia la Big Dacia Picnic din Ziua de 30 iunie a.c., această ediție limitată de 500 de unități este în sfârșit disponibilă pentru comenzi.

 

Faceți clic și rezervați-vă Duster Black Collector

 

Pentru a sublinia exclusivitatea acesteia, comenzile pot fi plasate doar online, o premiera pentru brand. După efectuarea rezervării online, aceasta trebuie doar finalizată la o reprezentanta auto din retea. Dacia garantează un timp de livrare scurt și va face cunoscut, în timp real, numărul de vehicule rămase în stoc pe site-ul duster-blackcollector.dacia.fr

 

Black Colector: Duster ca un aventurier elegant

 

Având un design inedit, Duster Black Collector vine într-o versiune Prestige cu un aspect elegant de aventurier. În exterior, se evidențiază vopseaua și modele negre perlate; în interior, există un covor de protecție, un prag de ușă numerotat și un sistem audio Focal. Fără a uita multe echipamente, cum ar fi cardul hands-free, camera multi-view, ecranul multimedia compatibil cu Apple CarPlay ™ și Android Auto ™ și roata de rezervă. În versiunea 4x2, are un motor TCe 130 FAP cu cutie de viteze manuală. (Photo Credits: Renault Marketing 3D-Commerce)

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz