TMMTX Announcement 03 1200x800

 

 

Toyota face o infuzie de 391 de milioane de dolari in noi investiții în fabrica de asamblare din San Antonio
* Investiția totală în Toyota Texas depaseste 3 miliarde de dolari;
* Compania se angajează să continue fondul de dezvoltare locală a forței de muncă

 

 

 

San Antonio, Texas (17 septembrie 2019) - Prin angajamentul său de a construi vehicule unde sunt vândute, Toyota investește 391 de milioane de dolari în fabrica de asamblare a camioanelor din San Antonio pentru a deservi mai bine clienții. Odată finalizată, investiția totală a uzinei va depăși 3 miliarde de dolari.

 

Anunțul de astăzi vine ca parte a unui angajament mai larg din partea Toyota de a investi 13 miliarde de dolari în operațiunile sale americane pe parcursul a cinci ani până în 2021. Această nouă investiție vine, de asemenea, ca un angajament al Toyota Texas de a continua să finanțeze dezvoltarea forței de muncă locale.

 

Ca parte a angajamentului Toyota de a ajuta forța de muncă și educația din San Antonio, Alamo Promise va primi o donație de 500.000 USD de la Toyota Texas pe o perioadă de cinci ani. Misiunea Alamo Promise este să pună capăt sărăciei, să sporească mobilitatea economică și socială și să răspundă cerințelor forței de muncă din oraș.

 

Separat, Aisin AW, un furnizor pentru Toyota Texas și alți producători de automobile, a anunțat că va investi 400 de milioane de dolari și va crea 900 de noi locuri de muncă într-o viitoare unitate din Cibolo, TX.

 

„Statul Lone Star continuă să își consolideze reputația de centru de producție datorită investițiilor de la companii inovatoare precum Toyota și Aisin AW”, a declarat guvernatorul Greg Abbott. „Noua lor investiție combinată, de aproape 800 de milioane de dolari, în zona San Antonio, este o dovadă a forței de muncă fără egal a Texasului și a angajamentului de a crea un mediu în care întreprinderile se pot elibera de povara reglementărilor guvernamentale și supra-impozitare. Sunt recunoscător Toyota și Aisin AW pentru că au creat mai multe locuri de muncă în Lone Star State și aștept cu nerăbdare să ne dezvoltăm parteneriatul deja puternic. ”

 

„Suntem în SUA de mai bine de 60 de ani, creând un lanț valoric extraordinar în această țară și creând o amprentă extinsă în Alamo City din 2003”, a declarat Chris Reynolds, directorul administrativ al producției și al resurselor corporate din partea companiei Toyota Motor din America de Nord. "Cu 10 fabrici in SUA, o rețea de dealeri puternică de 1.500 de unitati, un lanț de aprovizionare extensiv și alte operațiuni, angajăm direct și indirect peste 475.000 de americani și ne-am angajat să investim aici.”

 TMMTX Announcement 02 1200x800

Această nouă investiție la Toyota Texas răspunde cererii puternice a clienților și va face uzina și mai competitivă pe termen lung și mai eficientă, rămânând totodată flexibilă cu capacități de producție cu mai multe vehicule, prin introducerea diverselor tehnologii avansate de fabricație.

 

„Ce câștig imens pentru San Antonio. Acesta este exact genul de proiect pentru care orașul nostru s-a pregătit strategic - arată că suntem o regiune competitivă pregătită pentru investiții mari din partea producătorilor mari ”, a declarat primarul din San Antonio, Ron Nirenberg. „Investiția Toyota în oamenii noștri și orașul nostru creează oportunități care pot schimba viața unei întregi generații.”

 

„Am văzut de aproape douăzeci de ani tipul de impact pe care Toyota l-a avut asupra forței noastre de muncă. Această ultimă investiție arată angajamentul companiei față de viitorul nostru ”, a adăugat Bexar County Judge Nelson Wolff. „În plus, Toyota împreună cu Bexar County s-au alăturat dezvoltării TXFAME, un program inovativ care dezvoltă tehnicieni avansați în fabricație. Forța de muncă ne face competitivi pentru marii producători la nivel mondial - avem tot ce trebuie pentru a-i ajuta să crească și să prospere în South Central Texas. "

 

Potrivit unui studiu comandat de Fundația pentru Dezvoltare Economică San Antonio, impactul economic total al acestor investiții va depăși 10 miliarde de dolari, cu un multiplicator de locuri de muncă de peste 40.000 de locuri de muncă în următorii zece ani pentru regiune.

 TMMTX Announcement 01 1 1200x800

Aceasta este cea de-a treia investiție Toyota la uzina sa de camioane din San Antonio, care asigură camioneta Tundra cu dimensiuni complete și camioneta Tacoma de dimensiuni medii; unitatea are ca angajati directi peste 3.200 de membri ai echipei.
Incluzand cei 23 de furnizori aflați la fața locului, numărul total de locuri de muncă pe situl uzinei se ridică la peste 7.200.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz