New Renault Captur00000000



Noua Captur se reinventeaza complet: noul design, noul interior cu Smart Cockpit, noile standarde de calitate, echipamentele noi, noile tehnologii si noile ajutoare de conducere depasesc experienta SUV personalizata.

 

În calitate de pionier pe piața SUV urbană, Captur a fost vândut în 1,2 milioane de unități de la lansarea sa în 2013. Acesta a devenit rapid cea mai bine vânduta mașină din segmentul său, atât în ​​Franța, cât și în Europa.

 

Noua Captur întruchipează noua strategie a Grupului Renault, ca parte a planului "Drive the Future (2017-2022)". 

 

Importanța sa se datorează, în primul rând, dimensiunii sale internaționale. Este acum un produs global adevărat. Deja vândut pe toate continentele, Capturul complet nou va fi fabricat în China.

 

Importanța sa se datorează și dimensiunii sale tehnologice, deoarece îndeplinește cei trei piloni ai mobilității viitorului:

" Electric-powered: noul Captur va fi primul model Renault care va beneficia de un motor hibrid plug-in numit E-TECH Plug-in.

" Conectat: Capturul complet nou ilustrează perfect această dinamică cu noul său sistem multimedia conectat EASY LINK și ecosistemul Renault EASY CONNECT.

" Autonom: Capturul complet nou va fi unul dintre pionieri. 

Alături de noul Clio, echipamentele de ajutor care contribuie la condusul autonom vor fi montate ca standard pentru modelele din segmentul B.

(? Photo Credits: He&Me/Additive)

 

 

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz