Renault Tdi Blue 190520 062509293 Crop 1200x800

 

Motor nou Blue dCi 150 EDC pentru întreaga gamă Mégane și noua ediție limitată Mégane Estate

 

 

* Gama Mégane a fost echipată cu un nou motor Blue 1.7 dCi 150 cuplat la o cutie de viteze automată cu dublu ambreiaj.

* Renault Mégane Estate se bucură de ediția limitată "LIMITED".

* Această nouă ofertă poate fi descoperită în rețeaua comercială franceză în zilele deschise, în perioada 13 și 16 iunie 2019.

 

Paris, 20 mai 2019 - În Franța, Renault primește comenzi pentru motorul 1.7 Blue dCi 150 EDC pentru întreaga gamă Renault Mégane. În plus față de motoarele Blue dCi 95 și Blue dCi 115, acest nou motor oferă plăcerea de a conduce chiar datorita turațiilor reduse ale motorului și pornirii rapide. Acesta oferă un cuplu maxim de 340 Nm la 1750 rpm. Pe lângă plăcerea de a conduce, motorul Blue dCi funcționează și cu o cutie de viteze automată cu 6 trepte EDC.

 

Cu unitatea motorului Blue dCi și un sistem SCR de oxidare a azotului, consumul și emisiile de CO2 sunt controlate: 4,7 litri / 100 km în ciclul combinat WLTP pentru Mégane Blue dCi 150, asociat cu o cutie de viteze automată EDC.

 Renault MEGANE ESTATE LIMITED limited edition1 1200x800

 

Gama Renault Megane s-a îmbunătățit cu ediția limitată "Limited" - deja disponibilă- pentru Mégane Estate. Această ediție limitată vine cu multe caracteristici suplimentare și oferă o poziționare atractivă la + 600 EUR în raport cu nivelul "ZEN".

 

Din punct de vedere al designului, Mégane Estate LIMITED este decorat cu jante de 17" din aliaj Celsium, geamuri fumurii și carcase de oglindă de culoare neagră. De asemenea, oferă marcaje speciale "LIMITED" pe capacele aripilor și pe pragurile ușii.

 Renault MEGANE ESTATE LIMITED limited edition 1200x800

 

Mai mult de atât, Mégane Estate "LIMITED" oferă o lungă listă de caracteristici suplimentare, cum ar fi avertizarea de părăsire a benzilor de circulație, avertizarea cu privire la viteza excesivă cu recunoașterea semnelor rutiere, comutarea automată a farurilor de fază lungă, sistem multimedia cu navigare conectată și un ecran de 7"(1) și oglinzi retrovizoare cu pliere electrică.

 

Veniți și descoperiți Mégane echipat cu motorul Blue dCi 150 cuplat la o cutie de viteze automată EDC și ediția limitată "LIMITED" a Mégane Estate în rețeaua comercială franceză în zilele deschise, în perioada 13 și 16 iunie 2019. (Photo Credits: Steffen JAHN/Prodigious/Le Nuage Montpellier - Roxim; Renault Marketing 3-Commerce)

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz