Calling All TITAN: Nissan donează "Ultimate Parks TITAN" pentru Conservarea Serviciului Grand Canyon prin parteneriat cu Fundația Parcului Național
ADAUGA IN COS
IMPRIMARE
 
DESCARCA
 

Campania de campanie Calling All TITAN a companiei Nissan continuă prin donarea TITAN1 Ultimate Parks către Grand Canyon Conservancy în parteneriat cu Fundația Parcului Național
TITAN XD Gas personalizat este special conceput pentru nevoile Grand Canyon Conservancy
Împreună cu un pat de camion pentru autovehicule de înaltă utilitate, Ultimate Parks TITAN include o remorcă de sprijin pentru off-road
Ultimate Parks TITAN vor fi expuse la expoziția anuală Overland Expo West din Flagstaff, Arizona. 17-19 mai
FLAGSTAFF, Ariz. - În aniversarea a 100 de ani a Grand Canyon ca parc național, există o altă cauză de sărbătoare. Nissan a dezvăluit astăzi Ultimate Parks TITAN, un vehicul de parc construit pentru scopuri, care va fi donat Grand Canyon Conservancy prin parteneriatul Nissan TITAN cu Fundația Parcului Național.

Ultimate Parks TITAN va fi folosit pentru a ajuta organizația Canyon Field School, un parteneriat între Grand Canyon Conservancy și Serviciul Parcului Național, care oferă oportunități unice pentru tineri de a experimenta în aer liber în înălțimi și adâncimi ale Parcului Național Grand Canyon. De asemenea, prin sprijinul Nissan TITAN, Corpul de Conservare din Arizona devine beneficiar al Fundației Parcului Național și va lucra pentru repararea infrastructurii de parcări și parcări la Parcul Național Grand Canyon în această vară.

"Nissan este mândru să susțină munca remarcabilă care se desfășoară, traseu-pe-traseu, camping-pe-camping, de parteneri precum Fundația Parcului Național, Conservancy Grand Canyon și Arizona Conservation Corps", a declarat Tiago Castro, , Nissan North America, Inc. "Acest TITAN XD 4x4 personalizat și remorcă ar trebui să ajute să facă munca lor importantă în zonele îndepărtate ale parcului, mai ușor, mai sigur și, sperăm, chiar și mai puțin confortabil".

Ultimate Parks TITAN este ultimul TITAN modificat, donat partenerilor naționali nonprofit, ca parte a campaniei Calling All TITAN. Ceilalți includ Serviciul Ultimate TITAN pentru Crucea Roșie Americană și TITAN Ultimate Work creat pentru Habitat for Humanity.

Ultimate Parks TITAN construiesc, ca și cele două proiecte anterioare, o înțelegere a sarcinilor specifice la îndemână. Pentru utilizarea în Parcul Național Grand Canyon, care este cunoscut pentru zonele adesea atinse doar de mușchii de pachete, tracțiunea sigură și încărcarea eficientă a încărcăturii au fost prioritare. Ultimate Parks TITAN este construit dintr-o echipă de echipaj Nissan TITAN XD Gas PRO-4X din 2019 și este proiectat pentru a transporta cinci persoane și o serie de echipamente de parc adânc în zonele îndepărtate ale Parcului Național Grand Canyon.

Ca și în toate camioanele Nissan TITAN XD Gas PRO-4X echipate cu autoturisme Nissan TITAN XD, Ultimate Parks TITAN este alimentat de motorul Nissan de 5.6 litri Endurance® V8, evaluat la 390 cai putere și cuplu de 394 lb-ft. Tractarea pe toate terenurile este asigurată de un sistem avansat de tracțiune integrală cu o carcasă de transfer proiectată pentru a asigura o distribuție maximă a puterii la fiecare treaptă de viteză. Distribuie cuplul la ambele capete și asigură tracțiune integrală când este necesară o tracțiune suplimentară. La fel ca toate modelele TITAN XD PRO-4X, Ultimate Parks TITAN include un diferențial spate electronic de blocare avansat care ajută la creșterea tracțiunii.

Caracteristicile de performanță off-road durabile includ controlul de coborâre în zbor, asistența la pornirea în picioare și diferențialul limitat al alunecării la frânare (BLSD). Un ecartament off-road utilizează date de accelerometru pentru a calcula pantă și unghiurile vehiculului - o adăugare importantă pentru terenuri care sunt rareori plate.

Adăugarea unui spațiu suplimentar pentru trecerea peste pietre, bolovani sau alte obstacole este un kit de ridicare a suspensiilor ICON de 3 inch și o suspensie de aer Hellwig. Pentru a ajuta la intrarea și ieșirea din cabina acum superioară, au fost adăugate AMP BedSteps. Ultimate Parks TITAN se plimbă, de asemenea, pe pneuri noi, cu tracțiune înaltă, de 35 inci, cu tracțiune Nitto Trail Grappler, montate pe roțile din seria 701 Trail Series.

În continuare, rama de oțel robustă TITAN XD a fost extinsă pentru a se potrivi corpului de service pentru camioane CM. În spatele corpului spațios TITAN XD Crew Cab de 5 persoane este o serie de compartimente de închidere, cutii de depozitare, suporturi pentru echipamente și cravate, incluzând o tavă pentru pionieri Rhino Rack și rachete de protecție EGR. Cadrul extins găzduiește, de asemenea, un rezervor de combustibil de 55 de litri și o celulă de combustibil RotopaX - deoarece posibilitățile de realimentare sunt puține și sunt departe de adânc în interiorul parcului.

"Ultimate Parks TITAN este o manifestare fizică a sprijinului pe care Nissan îl oferă parcurilor și campionilor parcului de coastă", a spus Will Shafroth, președintele Fundației Parcului Național. "De la Grand Canyon, până la Great Smokies, până la Golful Glacier din Alaska, sprijinul Nissan susține activitatea critică a partenerilor locali care leagă tinerii de parcurile și corpurile de servicii, ajutând la restaurarea acestor locuri de valoare".

Găzduite în interiorul patului de service există o gamă de instrumente și echipamente de reparații speciale, incluzând un sudor Miller EnPak, un compresor de aer și un generator. Completarea listei de echipamente este un Winter WARN Industries ZEON Platinum 12-S pentru a scoate vehiculul din puncte de tracțiune strânse sau joase. De asemenea, sunt incluse modelele Baja Designs personalizate de iluminat pentru locuri de muncă și modele de dependență de desert Design HoneyBadger bara de protecție față.

În tradiția ambalării și ambalării, remorca de teren Black Series Camper oferă o capacitate suplimentară de încărcare. Alte caracteristici utile ale remorcii special amenajate includ o placă de așezare CargoGlide, raftul de pat Leitner Designs, copertina de acoperire Rhino Rack Batwing și cortul de coajă CVT.

Ultimate Parks TITAN are o sarcină utilă maximă de 2.990 de kilograme, cu un rating maxim de tractare2 de 11.680 de lire sterline - deci o remorcă plină de echipamente și consumabile nu este o problemă. Printre lista ajutoarelor de tractare disponibile ale lui TITAN XD se numără un controler de frânare integrat pentru remorci, un sistem de comandă a remorcilor (TSC), un modul de remorcare cu control al vitezei de deplasare și un sistem de verificare a luminii remorcii, care permite o operațiune de conectare individuală - , lămpile de frână și luminile de rulare / de degajare din interiorul cabinei TITAN sau cu ajutorul știftului de comandă.

Încărcarea literală a clădirii Ultimate Parks TITAN este un pachet personalizat complet și un trailer. Designul unic are linii topografice de la marginea de nord a Marelui Canion, amplasat în fundul unui fundal albastru, fondat de Fundația National Park.

"Ultimate Parks TITAN este un vehicul impresionant ca și munca oferită de Grand Canyon Conservancy într-unul dintre cele mai uimitoare parcuri naționale din țară", a adăugat Castro. "Nu putem aștepta să fie pusă în slujba bărbaților și femeilor excepționale care își îmbunătățesc parcurile naționale în fiecare zi".

Ultimate Parks TITAN vor fi expuse în 2019 Overland Expo West, între 17 și 19 mai, la Ft. Tuthill County Park în Flagstaff, Arizona.

Pentru mai multe informații despre campania Calling All TITAN, TITAN 2019, TITAN XD și gama completa de vehicule Nissan, vizitați NissanNews.com.

Despre Nissan America de Nord
În America de Nord, operațiunile Nissan includ stylingul auto, ingineria, finanțarea pentru consumatori și corporații, vânzări și marketing, distribuție și producție. Nissan este dedicată îmbunătățirii mediului în cadrul programului Nissan Green și a fost recunoscută anual de către Agenția pentru Protecția Mediului din SUA ca partener al Anului ENERGY STAR® din 2010. Mai multe informații despre Nissan în America de Nord și linia completă a Nissan și INFINITI vehiculele pot fi găsite online la www.nissanusa.com și www.infinitiusa.com, sau vizitați site-urile media americane nissannews.com și infinitinews.com.

Despre Fundația Parcului Național
Fundația Parcului Național este cariera oficială a parcurilor naționale americane și a partenerului nonprofit al Serviciului Parcului Național. Înființată de Congres în 1967, Fundația Parcului Național ridică fonduri private pentru a ajuta la protejarea a peste 84 de milioane de acri de parcuri naționale prin eforturi critice de conservare și conservare și conectarea tuturor americanilor cu peisajele naturale incomparabile, cultura vibrantă și istoria bogată. Aflați mai multe și deveniți parte a comunității parcului național la nationalparks.org.

Despre Grand Canyon Conservancy
Grand Canyon Conservancy este partenerul oficial nonprofit al parcului național Grand Canyon, care generează fonduri private, exploatează magazinele de vânzare cu amănuntul în parc și oferă programe educaționale ghidate de premier despre istoria naturală și culturală a regiunii. Suporterii noștri finanțează proiecte care includ trasee și conservarea clădirilor istorice, programe educaționale pentru public și protecția faunei sălbatice și a habitatului lor natural. Grand Canyon Conservancy inspiră oamenii să protejeze și să consolideze Parcul Național Grand Canyon pentru generațiile actuale și viitoare. Pentru mai multe informații, vizitați grandcanyon.org.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz