Toyota Racing Gaunt Brothers No 96 Camry1200x800

Toyota scoate în evidență echipa de parteneriat din SUA în NASCAR
Nr. 96 Toyota Camry la Field Red, White și Blue Paint Scheme
08 februarie 2019
PLANO, Texas (8 februarie 2019) - Toyota Racing va sărbători mai mult decât doar motorsporturile americane la următorul weekend de curse NASCAR de la Daytona International Speedway. Gaunt Brothers Racing No. 96 Toyota Camry va prezenta o schemă de vopsea care include parteneriatul Toyota cu Team USA, în timp ce echipa încearcă să se califice pentru Daytona 500 din 2019.

Parker Kligerman se va întoarce la scaunul șoferului, în timp ce el va fi pilotat pe locul 96 de Camry. Intrarea Gaunt Brothers Racing lovește piesa duminică, 10 februarie pentru calificările Monster Energy NASCAR, urmată de evenimentul Daytona 500 de deschidere a sezonului, duminică, 17 februarie.

"Suntem încântați să ne conectăm cu fanii sporturilor din Statele Unite și dincolo de acestea", a declarat Dedra DeLilli, manager de grup, Toyota Olympic and Paralympic Marketing. "Daytona 500 este una dintre cele mai prestigioase curse din America. Aceasta ne oferă o scenă globală pentru a reaminti oamenilor că, în timp ce suntem totul despre mașini, suntem de asemenea acolo susținând echipele și atleții care speră să concureze în Jocurile Olimpice și Paralimpice în 2020. "

Companiile Toyota cu 17 organisme naționale de guvernare (NGBs) vor fi evidențiate și pe puntea modelului 96 Camry, după ce Toyota a anunțat recent adăugarea a șase parteneri de vară NGB și SUA Curling către familia Toyota.

În martie 2015, Toyota a devenit TOP (Partenerul Olimpic) al Comitetului Olimpic Internațional și al Comitetului Internațional Paralimpic în noua categorie de mobilitate pentru 2017 până în 2024. Pe lângă relația sa cu IOC și IPC, Toyota este partener al Echipa SUA; Asociația de schi și snowboard din S.U.A .; US Speedskating; Figura Skating din SUA; USA Hockey și echipa națională de hochei din SUA; SUA Curling; SUA Skateboarding; SUA Surfing; SUA înot; Statele Unite ale Americii Track & Field; SUA Triatlon; Asociația Națională de Baschet pentru scaune cu rotile; Paralimpii de schi alpin din SUA; Paralympics Paraguay Nordic Skiing; Paralimpica de snowboard din S.U.A., Înotul Paralimpicilor din S.U.A., Ciclismul Paralimpicilor din S.U.A. și Paralympic Track & Field din S.U.A.

Dincolo de jocurile olimpice și paralimpice, Toyota utilizează strategic relațiile cu proprietățile sportive și sportivii ca o modalitate de a se conecta cu consumatorii din Statele Unite. Marca are relații cu mai mult de 40 de echipe sportive majore și aproape 30 de sporturi majore.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz