Toyota Safety 1200x800

"Toyota Safety Sense" *** Vehicule echipate cu pachete de siguranță preventive de top *** 10 milioane de unități la nivel global


* Începând cu anul 2015, Prague de 10 milioane s- a atins in 3,5 ani
* Instalat în 90% din vehiculele Toyota în Japonia, Statele Unite și Europa
* Coliziuni din spate s-au redus cu 70% (90% atunci când sunt combinate cu Intelligent Clearance Sonar, care acoperă coliziunile din spate la viteză redusă)
* Dezvoltarea în desfășurare pentru a sprijini răspunsul la accidentul de intersecție
* Introdus în 68 de țări și regiuni, cu plan de extindere la aproximativ 100 până în 2020 

 

TOYOTA CITY, Japonia, 26 noiembrie 2018

Toyota Motor Corporation (Toyota) a anunțat astăzi ca numărul total de vehicule echipate cu Toyota Safety Sense (TSS) 1, pachetul de siguranță preventivă dezvoltat de Toyota, a atins cifra de 10 milioane de unități, la aproximativ trei ani și jumătate după introducerea în martie 2015. Se anticipează că în acest an, trei milioane de vehicule din Japonia și cinci milioane de vehicule din America de Nord vor avea pachetul de siguranta.


 
Toyota a prezentat pentru prima dată pachetul cu seria "Corolla", axat pe convingerea că popularizarea tehnologiei de siguranță este vitală. Toyota Safety Sense este în prezent echipat în aproximativ 90% din vehiculele Toyota și Lexus2 pentru piețele din Japonia, Statele Unite și Europa. În prezent, aceasta a fost introdusă într-un total de 68 de țări și regiuni, inclusiv China, alte țări asiatice selectate, Orientul Mijlociu și Australia.


 
Toyota Safety Sense contribuie la evitarea sau atenuarea pagubelor și / sau a vătămărilor cauzate de accidentele grave de trafic, pe baza datelor privind accidentele din Japonia, Statele Unite și Europa. Acesta cuprinde următoarele trei aspecte:

 
* Sistemul de prevenire a coliziunii (PCS): ajută la prevenirea și atenuarea pagubelor cauzate de coliziunile din spate care implică vehicule și / sau pietoni
* Lane Departure Alert (LDA): ajută la prevenirea devierii autovehiculelor de pe benzile lor și a coliziunilor
* AHB: contribuie la detectarea timpurie a pietonilor și la reducerea accidentelor în timpul conducerii nocturne

 

Coliziuni din spate - cel mai frecvent tip de accident in Japonia - care implică vehicule echipate cu Toyota Safety Sense au fost reduse cu aproximativ 70 %6. În cazul în care sunt combinate TSS și Intelligent Clearance (Sonar de claritate inteligentă) (ICS), coliziunile din spate scad cu aproximativ 90%.


 
Toyota Safety Sense (TSS) evoluează în continuare, bazându-se pe o abordare pe două direcții: de a-și îmbunătăți adaptabilitatea la accidentele de circulație care implică decese și / sau leziuni și de a populariza în continuare pachetul, urmărindu-se obiectivul de a elimina total decesele și leziunile din trafic.

 

A doua generație Toyota Safety Sense, introdusă în ianuarie 2018, îmbunătățește detectarea și performanța în comparație cu versiunea anterioară și permite pachetului să răspundă la accidentele nocturne pietonale și / sau biciclete. Dezvoltarea ulterioară se concentrează pe extinderea adaptabilității la accidentele de circulație care implică decese și / sau răniri, cum ar fi cu pietoni și coliziuni directe cu traficul care se apropie la intersecții.


 
Toyota și Lexus au ca scop introducerea pachetelor în aproximativ 100 de țări și regiuni, inclusiv Asia și America Latină, până în 2020.
 


Toyota va continua să dezvolte siguranță dintr-o gamă largă de perspective, inclusiv activitățile de sensibilizare precum "Support Toyota" și prin sprijinirea dezvoltării unui mediu de trafic care include utilizarea Sistemului Inteligent de Transport (ITS) și a tehnologiilor conexe.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz