Moov In Paris By Renault Application 1200x800

* Aplicația Moov'in.Paris, care oferă acces la noul serviciu de mobilitate electrică plutitoare gratuită Renault - ADA în Paris, este oferita publicului larg și este disponibila pentru descărcare.

* 120 de vehicule electrice electrice Renault se desfășoară în întreaga capitală și în Clichy, pentru a intra în funcțiune în luna octombrie.

* Serviciul va fi disponibil fără abonament, la o rată de 0,39 EUR pe minut, cu o durată minimă fixă ​​de 10 minute.

Boulogne-Billancourt, 28/09/2018 - Grupul Renault și ADA, o filială a grupului Rousselet, lansează aplicația Moov'In.Paris care va oferi acces la serviciul de partajare gratuită a autovehiculelor electrice.

Aplicația Moov'in.Paris este acum disponibilă pentru descărcare de la Apple Store și Google Play. Noul utilizator își poate crea contul foarte simplu și poate asocia documentele solicitate (imagini ale documentului său de identitate, permisului de conducere). El va putea rezerva un vehicul de îndată ce serviciul va fi pus în funcțiune în luna octombrie.

O sută de mașini Renault ZOE și douăzeci de vehicule Renault Twizy vor fi puse în funcțiune atât în ​​capitală, cât și în Clichy (Hauts-de-Seine). Numărul de vehicule puse în funcțiune va crește rapid pentru a răspunde cererii clienților, garantând în același timp o calitate optimă a serviciilor.

 

Procesul de rezervare este simplu: clientul localizează un vehicul disponibil în apropiere, îl rezervă prin intermediul aplicației și are apoi 15 minute pentru a accesa și a se conecta la vehicul prin Bluetooth®. Utilizatorul verifică inventarul de referință pentru a verifica starea vehiculului cu privire la aplicație, îl modifică dacă este necesar și furnizează imagini care indică noi deteriorări sau murdăriri și îl validează. El este apoi liberi să-și facă, dupa plac, călătoria.

La sfârșitul călătoriei, clientul parchează autovehiculul pe șosea într-o locație autorizată în Paris sau Clichy. El validează inventarul electronic al returnării pentru a finaliza închirierea. Facturarea este apoi declanșată, la un preț de 0,39 euro pe minut de închiriere, cu un minim de 10 minute. Clientul nu trebuie să-și facă griji în ceea ce privește plata pentru parcare și încărcarea vehiculului.

 

Renault furnizează autovehiculele și efectuează lucrări de întreținere și reparații. ADA își oferă expertiza prin intermediul aplicației sale digitale dedicate închirierii pe termen foarte scurt. De asemenea, va efectua scoaterea, reîncărcarea, curățarea și repoziționarea vehiculelor electrice.

Moov'in.Paris face parte din strategia Grupului Renault și ADA de a dezvolta noi servicii de mobilitate accesibile tuturor într-o singură aplicație, atât pentru perioade foarte scurte (mai puțin de 4 ore), cât și pentru perioade scurte (mai mult de 4 ore) . Fiți gata, descărcați acum aplicatia (Photo copyright: Renault Communication)

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz