New Dacia DUSTER Tests Drive In Greece 1200x800

Premiera mondială: un concept premium de vehicule robot, al treilea pas în trilogia Renault din 2018 care explorează serviciile de mobilitate partajată

* Noul aspect al lui Kadjar: Debut la standul Renault

* Renault, 120 de ani de viață ușoară: paradă și afișare

* Alpine: întreaga gamă A110 împreună pentru prima dată

* Dacia: ultimele inovații despre produse și o competiție originală de design

 

Boulogne-Billancourt, 17 septembrie 2018 - Renault, Alpine și Dacia se vor întâlni cu vizitatorii la standul său incepand cu 2 octombrie 2018 la Salonul Auto de la Paris 2018.

 New Renault KADJAR1 1200x800

Renault prezintă atribute de brand: design francez, viață ușoară

Cu ocazia conferinței de presă din 2 octombrie, Renault va dezvălui ultimul concept premium de robo-vehicul. Acest concept face parte din trilogia robo-vehiculelor Renault care explorează servicii de mobilitate autonomă și comună a viitorului prezentate pe parcursul anului 2018. Spectacolul va prilejui, de asemenea, sansa de a descoperi fizic noul Kadjar, care tocmai a fost dezvăluit LA novel mondial.

 Renault ZOE martie 1200x800

Renault va sărbători, de asemenea, 120 de ani, cu o agendă plină de evenimente:

La 30 septembrie la show-ul de 120 de ani de la Motor Show. Treizeci de vehicule Renault vor fi conduse în jurul Parisului în preludiul spectacolului, modele și mașini de colecție.
Ghidat de faimosul tip A, colecția Renault va fi prezentată pe parcursul show-ului, hala 1 de la standul Renault, precum și în cadrul expoziției Mythical Routes din sala 5.1.
Una dintre forțele motrice din spatele tuturor soluțiilor pentru noi forme de mobilitate, Renault le dedică o cabină în sala 2.1, promovând astfel publicului parteneriatele și programele sale cu Marcel, Renault Mobility și Renault Rent.
În sfârșit, Renault va oferi publicului larg posibilitatea de a-și încerca gama electrică de la baza de testare de pe locul de la Concorde (de la 4 octombrie 2018)

Fii acolo marți, 2 octombrie, la ora 9.30, la standul Renault (sala 1) pentru conferința de presă sau pe www.group.renault.com

 Alpine A110 Autocar Awards 2018 1200x800

Alpine, portret de familie

Alpine, marca ce rezonează cu toți pasionații de mașini, va fi acolo cu toate modelele sale. Întreaga familie A110 va fi prezentată cu A110 Pure, două A110 Légendes și A110 GT4. Alpine va fi prezenta, de asemenea, din 4 octombrie în cadrul expoziției Mythical Routes cu mai multe modele de colecție.

 Dacia Sandero Urban Stepway1600x1000 1200x800

Spectacol pentru fanii Dacia

Cu un nou Duster care se lauda cu vânzări de top in Europa, spectacolul Dacia va reprezenta ocazia pentru Dacia să prezinte știri despre produsele sale și să lanseze un concurs de design pentru Sandero Stepway. Fanii brandului Dacia vor fi de asemenea surprinsi cu o expoziție surpriză care va merita văzută. Veti descoperi totul din 2 octombrie 2018.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz