Renault Arkana8 1600x1000

Premiera mondiala: masina Renault ARKANA, dezvaluita la Salonul International Auto din Moscova

* Renault ARKANA show car este un coupe-crossover distinctiv, o fuziune unică între eleganța unui Sedan și robustețea unui SUV.

* Renault ARKANA prefigurează o nouă ofertă Renault pentru segmentul C cu ambiții globale: după prima sa lansare în Rusia în 2019, va fi lansată pe alte piețe.

* Acest nou model din gama Renault va contribui la extinderea internațională a grupului, în special pe piața strategică rusească.

 Renault Arkana4 1600x1000

Moscova, 29 august 2018 - La show-ul de la Moscova, Renault a dezvăluit mașina de prezentare ARKANA ca premieră mondială, un coupe-crossover distinctiv care anunță un nou vehicul global. Designul său clasic unic va fi o noutate reală într-un segment C foarte competitiv.

 renault arkana2 1200x800

Segmentul C este în prezent cel mai dinamic și provocator sector al industriei auto, în special SUV-urile. Nevoile clienților devin din ce în ce mai diverse. ARKANA se naste din noile asteptari ale clientilor. Acesta propune un echilibru uimitor între eleganța unui sedan și robustețea unui SUV.

 renault arkana9 1600x1000

Mașina de prezentare ARKANA prezintă un design puternic și atractiv:
- Robustețea este exprimată prin intermediul unei înălțimi la sol ridicate, al arcurilor laterale largi și al roților mari de 19 ", pentru o bună capacitate de teren. Un vehicul robust, pregătit pentru a face față condusului dur și condițiilor meteorologice dificile.
- Eleganța liniei de talie ridicată și linia de acoperiș înclinată coupe este accentuată de detaliile cromului lateral și de un acoperiș panoramic din sticlă.

Renault arkana3 1200x800

"Mașina de prezentare ARKANA este un crossover distinctiv, echilibru între eleganța unui sedan și poziția puternică a unui SUV. Am apelat la indicații specifice Renault, cu un design puternic, forță și senzualitate, cu un touch francez", declara Laurens Van den Acker - SVP, Corporate Design al Grupului Renault.

Acest nou vehicul de producție va fi produs și comercializat în diferite țări din întreaga lume, începând cu Rusia în 2019. Renault ARKANA va fi ulterior fabricat și vândut în Asia și alte regiuni, cu același design unic dar adaptat și așteptărilor clienților locali.

 

Ca parte a planului strategic Drive the Future, Groupe Renault intenționează să intensifice ritmul creșterii internaționale, extinderea gamei sale de produse pentru a crește volumul vânzărilor de până la 5 milioane de unități până în 2022. ARKANA va juca un rol-cheie în atingerea acestui obiectiv.

 renault arkana7 1600x1000

Groupe Renault a pretins aproape o treime din piața rusă în 2017 (448.270 vândute vehicule / cota de piață de 28%). Rusia ocupă astăzi locul 2 ca marcă a Grupului Renault și urmează să devină cea mai importantă piață a grupului până la sfârșitul planului.

"Ideea acestui concept inovativ a venit din Rusia, iar proiectul a fost realizat cu implicarea puternică a echipelor Renault Russia. ARKANA va satisface aspirațiile clienților ruși, dar și clienții noi în multe țări din întreaga lume, permițând Groupe Renault să-și continue dezvoltarea internațională ca parte a planului strategic Drive the Future" este opinia lui Nicolas Maure - SVP, președintele Regiunii Eurasia. (Photo Credits: Olivier MARTIN-GAMBIER)

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz