Xmart Crop 0

<<<< Renault Service 4+ >>>> Bucură-te de ofertele Renault pentru vehiculul tău cu vârsta mai mare de 4 ani.

Programeaza o vizita in service AICI


>> Cu Renault Service 4+, prelungești copilăria mașinii tale

În perioada 26 februarie – 30 iunie 2018, dacă ai un vehicul cu vârsta mai mare de 4 ani, te primim în service cu reduceri de minim 20%* la manoperă şi piese de origine din segmentele întreţinere, uzură şi mecanică.

Alege gama economică, special dedicată maşinilor cu vârsta mai mare de 4 ani prin Renault Service 4+ cu preţuri mai mici faţă de piesele de origine, garantând totodată calitate şi siguranţă.

 

>> Gama alternativă pentru piesele de origine Renault

****Ce este gama economică?****

- Gama recomandată clienților cu vehicule Renault de vârsta înaintată
- Piesa care răspunde nevoilor clienților cu vehicule mai vechi
- Gama standardizată, adaptată unui număr mai mare de modele

****De ce să alegem gama economică?****

- Piesele din gama economică au o durată de viaţă şi un preţ adaptate clienților cu vehicule de vârstă înaintată, fără a face concesii în ceea ce priveşte siguranţa şi funcţionalitatea
- Beneficiază de garanţia constructorului Renault

****Ce sunt piesele recondiţionate?****

* Aceste piese sunt prelevate de la vehicule uzate de același model și motorizare cu vehiculul dumneavoastră, care sunt apoi aduse în stare perfectă de funcționare

* Piesele recondiționate sunt piese de origine și beneficiază de garanția constructorului Renault  identică cu cea a piesei de origine noi

>> Care este principiul de bază al pieselor recondiţionate?

"1 pentru 1" sau "1 Piesă Recondiţionată pentru 1 Piesă Uzată":

* Pentru Recondiţionat, clientul trebuie să predea Piesa Uzată. În acest fel, se asigură continuitatea ciclului de producţie de Piese Recondiţionate, căci materia primă pentru realizarea de Piese Recondiţionate este chiar Piesa Uzată.

* Nu se poate achiziţiona o Piesă Recondiţionată fără retur de Piese Uzate deoarece nu se pot produce Piese Recondiţionate =>> astfel se reduc deşeurile)

Vezi mai multe AICI

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz