Centenar3 1200x800

 

 

100 de ani de excelență în educație marcați prin evenimentul "Centenar Colegiul Național Gheorghe Șincai Baia Mare"

 

În perioada 14 – 17 octombrie 2019 se desfășoară evenimentul "Centenar Colegiul Național Gheorghe Șincai Baia Mare", inițiativă ocazionată de împlinirea a 100 de ani de la înființarea uneia dintre cele mai prestigioase unități de învățământ din România. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean și Consiliul Județean Maramureș, care prin proiectul de hotărâre adoptat de consilierii județeni în ședința ordinară a lunii august, a aprobat finanțarea sumei de 100.000 de lei.

 

Manifestările au fost deschise luni, 14 octombrie printr-o festivitate în cadrul căreia a fost dezvelită o placă aniversară, amplasată pe clădirea colegiului. Din programul evenimentului nu vor lipsi mese rotunde, concursuri, dezbateri, sesiuni de referate și comunicări științifice, simpozioane, lansări de publicații, expoziții de machete, întâlniri cu foști absolvenți și multe alte activități. Tot cu această ocazie va avea loc și festivitatea de acordare a numelui „Augustin Buzura” pentru amfiteatrul liceului.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz