MIHAELA CESA-GOJE

Mihaela Cesa-Goje a absolvit Academia de Muzica „Gh. Dima” clasa prof. Florentin Mihaescu, dar si Academia Regala de Muzica din Londra. In Statele Unite a beneficiat de indrumarea dirijorilor Marin Aslop, Gustav Meier si Harold Farberman, iar in cadrului Festivalului de la Lucerna a studiat cu Bernard Haitink.

 In 2009 este desemnata castigatoarea programului: Taki Concordia Conducting Fellowship ocazie cu care debuteaza la pupitrul orchestrelor americane Baltimore Symphony, Colorado Symphony, Florida Orchestra.

In 2011 devine Dudamel Felow si debuteaza la pupitrul orchestrei Los Angeles Philharmonic unde a activat si ca si dirijor asistent al dirijorilor: Gustavo Dudamel, Leonard Slatkin, John Williams, Semyon Bychkov. 

 Mihaela este un activ promotor al muzicii contemporane realizand pana acum numeroase piese in prima auditie absoluta ale tinerilor compozitori clujeni.

In prezent este lector la Academia de Muzica Gh. Dima. 

DIANA MOS

Violonista Diana Mos este profesor universitar doctor la  Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, unde preda muzica de camera, fiind, totodata, si membra a orchestrei Filarmonicii Naționale „George Enescu” din Bucuresti. Nascuta in 1972, a urmat cursurile Liceului de Arta din Baia Mare pana in ciclul gimnazial, continuandu-si ulterior specializarea muzicala la Bucuresti.

Ca solista, abordeaza repertorii diverse, dintr-o arie stilistica variata, de la clasic la contemporan, cu o afinitate pentru muzica noua, pe care o promoveaza ca membra a ansamblurilor Profil si Propuls. Activitatea sa concertistica, preponderent camerala, s-a completat cu realizarea a numeroase inregistrari Radio si TV, precum si a mai multor CD-uri, majoritatea in cadrul formației Profil. A participat la numeroase festivaluri naționale si internaționale, in Romania, pe cele mai importante scene din Bucuresti si in strainatate (Republica Moldova, Germania, Elvetia, Polonia, Franța, Grecia, Suedia, Italia etc.), promovand indeosebi muzica romaneasca.

Este autoarea cartii Introducere in hermeneutica discursului muzical (2008). A castigat bursa „George Enescu” (2010) oferita de Institutul Cultural Roman pentru un stagiu la Cité Internationale des Arts de la Paris.

COLTOR SILVANA

In anul 1998 a absolvit vioara la Liceul de Muzica si Arte Plastice din Alba Iulia.

In anul 2004 a absolvit Academia de Muzica "Gheorghe Dima" din Cluj-Napoca, Facultatea de Interpretare, specializarea vioara, iar pana in anul 2008, in cadrul aceleiasi academii, a facut studiile universitare si masteratul in canto avandu-i ca profesori pe Gheorghe Rosu, Ramona Eremia, Marius Vlad Budoiu- lied-oratoriu. In particular a studiat canto cu doamna profesoara Niculina Mirea.

In prezent colaboreaza ca solista cu Opera Nationala Romana din Cluj-Napoca avand-o ca indrumatoare pe soprana Lavinia Chereches.

MELINDA DUFFNER

Mezzosoprana Melinda Duffner este absolventa a Academiei de Muzica ” Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, la clasa prof. univ. Iulia Merca. A abordat partituri vocal simfonice si spectacole de opera printre care Fidalma in Il matrimonio segreto de Domenico Cimarosa , Mamma Lucia in Cavaleria Rusticana de Pietro Mascagni, Maricica in Cand dragostea triumfa de Nicolae Branzeu, Requiem si Missa Incoronarii de W. A. Mozart, Requiem de M. Haydn, Nelson Messe de J. Haydn si Messa Votiva de Matteo Salvi. A colaborat cu institutii nationale ca Opera Maghiara din Cluj-Napoca, Filarmonica de stat “Ion Dumitrescu” din Ramnicul Valcea, Filarmonica de stat Arad.

CORUL JUBILATE

Corul Jubilate al Capelei Sf Iosif a fost infiintat in anul 2006, din initiativa dirijoarei Mihaela Cesa-Goje. Formatia reuneste studenti si cadre didactice ale Liceului de Muzica “Sigismund Toduta” si ale Academiei de Muzica “Gheorghe Dima” din Cluj, precum si membri ai corurilor Operei Nationale Romane si Filarmonicii “Transilvania”, acumuland in repertoriu, in aceasta perioada, peste doua sute de lucrari ce acopera o paleta stilistica generoasa, de la Renasterea italiana la creatiile cele mai recente.Corul este invitat cu regularitate sa sustina concerte a capella si cu acompaniament de orga. A participat de asemenea la fetivalul de muzica religioasa de la Risnov si Cisnadioara. 

In anul 2010, Corul Jubilate a lansat un prim CD, de colinde. In martie 2012 au avut loc inregistrarile celui de-al doilea CD cu denumirea CANTATE DOMINO ce cuprinde lucrari religioase din repertoriul international si autohton.

SIMONA BALTOG

 Soprana Simona Baltog s-a nascut la data de 06.12.1986 in Piatra Neamț, si a absolvit Liceul de Arta „Victor Brauner” secția Interpretare Muzicala – Canto la clasa profesoarei Elena Botez. Isi perfecționeaza arta interpretativa la Academia de Muzica „Gheorghe Dima” sub indrumarea profesorilor Ramona Eremia, Iulia Merca si Niculina Mirea absolvind in anul 2012 cursul de Master al Academiei de Muzica cu interpretarea rolului Gilda din opera Rigoletto de G. Verdi. Tot in acest timp a participat la masterclasuri conduse de nume sonore ale muzicii de opera din Romania si anume Ludovic Spiess, Eugenia Moldoveanu, Marius Budoiu, Marina Krilovici, Mariana Nicolesco si Viorica Cortez .

In anul 2011 debuteaza pe scena Operei Naționale Romane din Cluj in premiera naționala The Sound of Music de R. Rodgers, interpretand rolul Liesl, iar din 2013 este colaboratoare aceleiasi instituții pentru rolul Gretl din spectacolul Hansel si Gretl de Humperdink. Repertoriul vocal-simfonic o aduce pe scena in anul 2009 alaturi de Orchestra de Camera a filarmonicii din Philadelphia iar in 2013 interpreteaza oratoriul Funeral Anthem for Queen Caroline, alaturi de Orchestra Baroca a Academiei de Muzica „Gh. Dima” din Cluj si Requiem de Michael Haydn. Repertoriul sau mai cuprinde roul Scufița Rosie din opereta cu acelasi nume de N. Branzeu, Amore din Orfeu si Euridice de Gluck, Zana dimineții din opera „Hansel si Gretl” de h. Humperdink.

In anul 2012 castiga Premiul Special al Juriului la concursul „Ion Dacian” la Teatrul de Opereta Bucuresti.