Jandarmii din Baia Mare vor fi prezenţi la datorie şi de această dată pentru a asigura condiţii optime desfăşurării competiţiilor sportive.

 


Sâmbătă, 23 februarie a.c., începând cu ora 18:00, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare se va desfăşura meciul de volei masculin dintre echipele Ştiinţa Explorări Baia Mare şi Câmpia Turzii, meci din cadrul Ligii Naţionale de Volei.

 


La această competiţie se preconizează participarea unui număr însemnat de spectatori iar jandarmii din cadrul dispozitivelor de ordine publică vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură să tulbure ordinea publică, pentru identificarea şi sancţionarea acţiunilor de tip infracţional care pun în pericol siguranţa publică.

 


Solicităm suporterilor să manifeste înţelegere faţă de măsurile de ordine şi siguranţă publică care vor fi asigurate premergător, pe timpul şi după desfăşurarea manifestărilor sportive, să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, în vederea desfăşurării în condiţii optime a acestei competiţii sportive şi reamintim faptul că cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă ,,112”.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz