Sedinta 21.04.1

Executivul Consiliului Județean Maramureș a propus spre aprobarea plenului CJ un protocol de colaborare între Ministerul Turismului și Județul Maramureș, pentru promovarea celor două mari evenimente organizate de Consiliul Județean. Este vorba despre ”Zilele Maramureșului – Haida, hai în Maramureș” ediția a III-a, care va avea loc în luna mai 2017 și ”Crăciun în Maramureș”, ediția a IX-a, care se va desfășura în luna decembrie.
Potrivit președintelui Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, evenimentele urmează să fie promovate în cadrul organismelor de promovare turistică cu sediul în străinătate, ale reprezentanțelor și misiunilor diplomatice, dar și ale organismelor de specialitate în domeniul turismului din țară și internaționale. Reamintim că unul dintre secretarii de stat ai Ministerului Turismului este maramureșeanul Bogdan Tomoiagă, fost consilier județean.
Vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Ioan Doru Dăncuș a subliniat faptul că, prin încheierea acestui protocol, se realizează o deschidere mai amplă pentru colaborări instituționale cu tot mai multe entități de la nivel central. Totodată, Maramureșul va fi partener oficial al Ministerului Turismului la o serie de evenimente ce vor avea loc în cursul acestui an. ”Ministerul vine în sprijinul nostru și la acțiunea ”Zilele Maramureșului – Haida, hai în Maramureș”, prin direcționarea spre județ a unui număr însemnat de specialiști, precum și turoperatori interesați să ne promoveze ca zonă turistică”, a arătat vicepreședintele CJ Maramureș, Ioan Doru Dăncuș.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz