Schi Iarna Zapada Sureanu 4

Cum se distrează turiştii pe pârtii, la Şureanu -

De vreme senină şi condiţii foarte bune pentru distracţie pe zăpadă au avut parte turiştii, duminică, pe pârtiile din Munţii Şureanu. Au fost prezenţi, cu mic, cu mare, în spaţiile amenajate pentru schi. Cei care se bucură de încă două zile din minivacanţa de Ziua Micii Uniri pot alege destinaţiile montane din judeţul Alba. Cer senin, cu vizibilitate foarte bună pe pârtii, soare care mai încălzeşte orele de iarnă şi zăpadă din belşug. Iar vântul nu încurca buna dispoziţie a turiştilor.

Ingrediente suficiente pentru o vacanţă reuşită la munte, la peste 1800 de metri altitudine, într-una dintre cele mai frumoase zone ale judeţului Alba.

Şi la Arieşeni este vreme superbă, pârtiile sunt impecabile, cu zăpadă din plin. Altă locaţie pentru cei care preferă sporturile de iarnă este Arena Platoş din Păltiniş (judeţul Sibiu). (Sursa: text + foto: http://alba24.ro )

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz