Stand Utrecht 2016b

In perioada 10 – 15 ianuarie 2017 se desfasoara laUtrecht (Olanda) cea de-a 47-a editie a târgului de turism Vakantiebeurs. Acesta este cel mai mare eveniment de profil dinBenelux, atât din punct de vedere al suprafeţei expoziţionale, cât şi al numărului de vizitatori şi expozanţi. Adresat publicului şi specialiştilor, manifestarea reuneşte participarea profesionistilor din domeniul turismului mondial.

Printre cei peste 1200 de expozanți, România este prezentă la editia 2017 cu stand national. Impreuna cu Autoritatea Nationala pentru Turism (ANT) participa reprezentanti ai tour operatorilor din România, ai campingurilor olandeze in tara noastra si ai companiei aeriene Tarom. La standul nostru va fi prezent si Domnul Consul Onorific, Jan Van Putten, fost primar al orasului Putten timp de 32 de ani care promoveaza România.

Vakantiebeurs este un târg cu traditie la care România a participat din anii 1970 pana în 2010. Dupa o absența de 4 ani, România a reluat traditia participarii la acest prestigios targ din 2015. Standul României are 20 mp si se afla in Pavilionul 10 numarul D044 al complexului expozitional destinat Europei Centrale si de Est.

Prima zi a târgului, 10 ianuarie 2017, va fi destinata profesionistior din domeniu, iar din 11 in 15 salonul va fi deschis publicului larg.

Vineri 13 ianuarie 2017, incepand cu ora 17, la standul României va avea loc o degustare de diferite vinuri romanesti si produse gastronomice traditionale oferite de ambasada Romaniei de la Haga. La inceputul acestui eveniment Excelenta Sa Doamna Ambasador Brandusa Predescu se va adresa celor prezenti.

România poate atrage un flux semnificativ de turişti olandezi, pe o gamă largă de produse turistice, pornind de la ecoturism, turismul activ, agroturismul, până la sejururi pe litoral si Delta Dunarii, circuite culturale şi turism de afaceri. În ultimii ani, ţara noastră a fost inclusă în cataloagele a circa 25 de tour operatori olandezi. Pentru a putea mentine tara noastra ca destinatie favorita si a ajuta ajuta la creşterea vizibilităţii pe piata olandeza prezenţa României la această manifestare este importanta.

Acest website foloseste cookies pentru imbunatatirea paginii web si a serviciilor asociate. Prin continuarea navigarii pe acest website, sunteti de acord cu politica noastra privind folosirea de cookies.
Detalii Accept Refuz